pudra.com 06.07.2010

Rowenta Liss&Curl: Hem maşa hem düzleştirici!

Rowenta’nın yepyeni ürünü Liss&Curl; saç düzleştirici ile saç maşasının özelliklerini tek bir üründe buluşturuyor. İster düz ister dalgalı saçlar!

Rowenta’nın kişisel bakım kategorisinde yenilikçi anlayışının en son örneği Liss&Curl ile saçlarınızı isterseniz kusursuz bir şekilde düzleştirebilir, isterseniz çok kısa bir sürede doğal ve canlı dalgalarla mükemmel saçlara sahip olabilirsiniz.

Rowenta Liss&Curl: Hem maşa hem düzleştirici!

Maşa ve düzleştiricinin özelliklerini tek bir üründe birleştiren Liss&Curl’ün uzun, ince plakaları ve bombeli dış yüzeyi sayesinde havalı ve doğal saçlara kavuşmak artık hayal değil. Tek yapmanız gereken saçınızı tıpkı bir hediye paketinin kurdelesini kıvırır gibi plakalara dolamadan dipten tutarak tek bir hareketle aşağı doğru hızla çekmek. Bu işlemin sonunda saçlarınızda oluşan doğal dalgalar ile muhteşem görüneceksiniz. Dalgaları ister saçınızın tamamına isterseniz uçlarına uygulayabilirsiniz.

Eğer dalgalı değil de kusursuz düzlükte saçlar istiyorsanız Rowenta Liss&Curl yine en büyük yardımcınız olacak. Rowenta Liss&Curl’ün ultra-shine nano seramik kaplaması saçlarınızı en etkili şekilde düzleştirirken aynı zamanda saçlarınıza farkedilir şekilde parlaklık kazandırıyor.

Rowenta Liss&Curl, pratik ikili fonksiyonunun yanı sıra ergonomik tasarımı, 230 dereceye kadar ayarlanabilen ısı seviyesi ve 30 saniyede kullanıma hazır olması ile de çok pratik ve kullanışlı.

89,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER