Pudra.com 03.08.2011

Saç boyamak hiç bu kadar kalori yakmamıştı!

Palette ve Türkiye’nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi B-fit, kalori yaktıran yeni bir kampanyaya imza atıyor.




Kadınlara renkli dünyaların kapılarını açan dünyaca ünlü saç uzmanı Schwarzkopf&Henkel’in saç boyası markası Palette, şimdi de onları forma sokuyor. 15 Temmuz’da başlayıp yılsonuna kadar devam edecek kampanya ile bir adet Palette Deluxe kutusuyla, kadınların spor ve yaşam merkezi B-fit’e gidenler 1 haftalık ücretsiz deneme üyeliği kazanıyor.

Kampanya 31 Aralık'a kadar devam edecek
Kampanyaya katılanlar, Türkiye’nin 45 şehrinde bulunan 172 B-fit şubesinden istediğine gidebilecek. 15 Temmuz’da başlayan kampanya, 31 Aralık 2011 tarihine son bulacak. Bir haftalık ücretsiz deneme üyeliğinin başlangıcında, B-fit uzmanları, katılımcılara kişiye özel egzersiz programları hazırlayacak. Ay içerisinde sadece bir Palette Deluxe ürün kutusu ile 1 haftalık deneme üyeliği alınabildiği kampanya kapsamında, diğer ürün alımlarıyla ay içinde deneme üyelikleri birleştirilemiyor ancak diğer aylarda kullanılabiliyor. Kampanya ile kadınlar, hem sağlıklı yaşama adım atacak hem de spor yaparak güzelliklerine güzellik katacak.

Kampanya hakkında detaylı bilgi ve şehrinizdeki b-fit merkezlerini öğrenmek için www.b-fit.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER