Pudra.com 29.09.2011

Selin'den koku giderici seri

Kolonya ve diğer temizlik ürünlerinde, limonun özünden gelen hijyen ve ferahlığı koku uzmanlığı ile birleştiren Selin; sıvı sabun, kolonya ve ıslak mendilden oluşan “Koku Giderici Seri”sini tüketiciye sunuyor.

Selin; sıvı sabun, kolonya ve ıslak mendilden oluşan “koku giderici seri”yi hazırladı.

Selin'den koku giderici seri

Seri, Eczacıbaşı Girişim bünyesinde faaliyet gösteren Mavi Okyanus proje ekibi tarafından; tüketicilerin “elde kalan kötü kokular” hakkındaki şikayetleri dikkate alınarak geliştirildi.

Önceki gün gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan EG Pazarlama Direktörü Gelincik Onan, "Faaliyet göstermeye başladığımız ilk günden bu yana limon ferahlığını ve koku uzmanlığını yeni nesillerle buluşturduk. Limon kolonyasından sonra tecrübemizi sıvı sabun, antibakteriyel jel ve ıslak mendil ürünlerine de taşıyarak, bu kategorilerdeki ihtiyaçlara da Selin kalitesini getirdik. Bugün ise pazarda daha önce olmayan, tüketicilerin beklentilerinden yola çıkılarak geliştirilmiş olan ve bizi son derece heyecanlandıran 'koku giderici seri' için buradayız. 2009 yılından bu yana titizlikle sürdürülen AR-GE çalışmalarının bir sonucu olarak ortaya çıkan sıvı sabun, mendil ve kolonyadan oluşan serimiz, ıslak mendil ile Türkiye’de bir ilk, kolonya ile de dünyada bir ilk olacak" dedi.

Kolonya ve diğer temizlik ürünlerinde, limonun özünden gelen hijyen ve ferahlığı koku uzmanlığı ile birleştiren Selin, yeni geliştirdiği “Koku Giderici Seri” ile pazara yepyeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER