20.01.2021

Sevgililer Günü için L'Occitane Shea Happy koleksiyonu

L'Occitane'dan 2021'in ilk sürprizi kuru ciltlerin mutluluk kaynağı Shea Happy koleksiyonu. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için...

Kuru ciltlerin mutluluk kaynağı Shea, sevenlerini 2021'in ilk sürprizi Shea Happy koleksiyonuyla karşılıyor. Sınırlı sayıda üretilen serinin sabunları da canlandırıcı kokuları, tamamen doğal ve biyolojik olarak parçalanabilir dokuları, çevreye duyarlı ambalajları ile sürdürülebilir güzelliğe öncülük ediyor.

Ortalama bir yetişkinin cildi iki metrekarelik bir alanı kaplar ve 20 km’den fazla kan damarına ev sahipliği yapar. Kılcal damarlarla bu uzunluk 40 bin km’ye erişir. Sürdüğümüz her krem damarlarımızı dolayısıyla cildimizin nem seviyesini etkiler.

Çok sıcak su ile duş almamak, bol su içmek, L’Occitane Shea Butter serisini düzenli uygulamak cildinizin kurtarıcısı olabilir. Epidermis (cildin en dış tabakası), etrafındaki nem seviyesini yansıtma eğilimindedir. Cilt hücrelerinin üst katmanını yeniden nemlendiren ve nemi hapseden Shea Butter, doğal içeriğiyle kuru ciltle mücadelenin en önemli adımıdır.

Shea Happy Hand CreamShea Happy Hand Cream

Balmumu dokusu ile sevenleri için farklı bir sürpriz hazırlayan Shea Happy el kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı olan el kremi  yoğun besleyici özelliği ile ellerinizi nazikçe nemlendiriyor, tazeleyici kokusu ile de gün boyu ellerinizde ferahlık hissi sağlıyor.

Shea Happy Hand Cream 30 ml  80 TL – Limited Edition
 
Shea Happy Ultra Rich Body CreamShea Happy Ultra Rich Body Cream

Yüzde 25 Shea içeriği ile zenginleştirilmiş Shea Happy Ultra Rich vücut kremi, vücut bakımında yoğun nem bakımı sunuyor. Balmumu dokusu ile sevenleri için farklı bir sürpriz hazırlayan bu vücut kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı..  Tazeleyici kokusu gün boyu vücudunuzda ferahlık hissetmenizi sağlıyor

Shea Happy Ultra Rich Body Cream 100 ml  240 TL – Limited Edition
 
Shea Happy Ultra Light Body Cream - WhippedShea Happy Ultra Light Body Cream - Whipped

Yüzde 5 Shea içeriği ile zenginleştirilmiş  Shea Happy Ultra Light vücut kremi, vücut bakımında yoğun nem bakımı sunuyor. Köpüksü dokusu ile sevenleri için farklı bir sürpriz hazırlayan bu vücut kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı. Tazeleyici kokusu gün boyu vücudunuzda ferahlık hissetmenizi sağlıyor.

Shea Happy Ultra Light Body Cream 200 ml  320 TL  - Limited Edition
 
Shea Happy Shower CreamShea Happy Shower Cream

Yüzde 5 Shea içeriği ile zenginleştirilmiş  Shea Happy duş kremi, vücudunuzu nemlendirerek, nazikçe arındırır. Kremsi yapısı ile duş ritüeliniz sırasında vücudunuzda yumuşacık bir etki bırakır.

Shea severler için farklı bir sürpriz hazırlayan bu duş kremi, ambalajındaki Shea yaprakları ile güneşin parlak renklerini temsil ediyor. Kokusu ile adeta mutluluk kaynağı. Tazeleyici kokusu gün boyu vücudunuzda ferahlık hissetmenizi sağlıyor.

Shea Happy Shower Cream 250 ml 150 TL – Limited edition
 
SABUN SANATI
SHEA ile hem cildiniz hem gezegenimiz mutlu

Sabun sadece cildiniz için değil, gezegenimiz için de en büyük temizlik ürünüdür. Cildinizi yoğun bir şekilde temizler, arındırır. Bakteri oluşumunu engeller, cildi kurutmadan nemlendirir.

L’Occitane yeni koleksiyonunda adeta sabun sanatını konuşturuyor. Palm oil içermeyen, yüksek oranda doğallık ve biyolojik olarak parçalanabilir olan yeni sabunları ile temiz içerik, çevreye duyarlı ve geri dönüştürülebilir ambalaj tasarımı ile de geri dönüşüm vaadini yerine getiriyor.
 
  • Temiz içerikli formül,
  • Cildi kurutmadan nemlendirme özelliği
  • Shea ve Badem her cilt tipi için uygun hatta çocuklarınız için bile. 
 
Shea Extra Rich SoapShea Extra Rich Soap

Yeni ambalajı ile içeriği de yenilenen Shea sabun serisi, Shea Sütlü sabun, Shea Verbena-Mine Çiçeği ve Shea Lavender-Lavanta kokuları ile ellerinizi, vücudunuzu yumuşacık bir his bırakarak temizler. Palm oil içermeyen, yüksek oranda doğallık ve biyolojik olarak parçalanabilir olan yeni sabunlar ile temiz içerik,  çevreye duyarlı ve geri dönüştürülebilir ambalaj tasarımı ile de geri dönüşüm vaadini yerine getiriyor.
 
  • Shea Milk Soap 100 gr  60 TL
  • Shea Milk Soap 250 gr  85 TL
  • Shea Verbena Soap 100 gr 60 TL
  • Shea Verbena Soap 250 gr 85 TL
  • Shea Lavender Soap 100 gr  60 TL
  • Shea Lavender Soap 250 gr  60 TL

2 in 1 Scrubbing Soap  
Masaj ritüeliniz peeling özellikli duyusal bir sabunla buluşursa

L’Occitane Shea Scrubbing SoapL’Occitane’ın yeni ikisi bir arada özellikli peeling sabunları ile, duş sırasında cildinizde hem masaj keyfini yaşayın, hem de cildinizi nazikçe arındırarak nemlendirin. Shea ve badem koleksiyonlarına ait iki farklı seçenek sunan bu sabun serisi tüm cilt tipleri için kullanımı uygundur.

Bir tarafı elinizle tutmanızı sağlamak için düz tasarlanmış peeling etkili sabunların, diğer yüzü masaj yapabilmeniz için yuvarlak pikotlar kullanılarak tasarlanmıştır.

Peeling etkisi için sabunun tüm yüzeyinde ve içeriğinde peeling noktacıklarını görebilirsiniz. Kullanım sonrası bile peeling etkisi devam eder ve cildinizi arındırır.

L’Occitane Shea Scrubbing SoapPalm oil içermeyen, yüksek oranda doğallık ve biyolojik olarak parçalanabilir olan yeni sabunlar ile temiz içerik,  çevreye duyarlı ve geri dönüştürülebilir ambalaj tasarımı ile de geri dönüşüm vaadini yerine getiriyor.

Shea Scrubbing Soap 125 gr  120 TL
Almond Scrubbing Soap 125 gr 120 TL
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2