Pudra.com 15.08.2014

Shiseido ile cilt bağışıklığını güçlendirin

Cilt bağışıklık sistemimiz cildimizin sağlığını ve güzelliğini doğrudan etkiliyor. Shiseido'nun yeni ürünü Ultimune Power Infusing Concentrate bağışıklık sisteminizi harekete geçirecek.

Tıpkı vücudumuzunki gibi cildimizin de bir bağışıklık sistemi olduğunu biliyor musunuz? Bu bağışıklık sistemi cilt sağlığımız ve güzelliğimizle doğrudan ilgili. Shiseido yeni ürünü Ultimune Power Infusing Concentrate ile cildin bağışıklık sistemini harekete geçirmeyi hedefliyor.

Shiseido ile cilt bağışıklığını güçlendirin

Shiseido araştırmalarında görülüyor ki; sağlıklı ve güzel cildin sırrı, cilt bağışıklığını yöneten Langerhans hücrelerinde saklı. Shiseido yeni ürünü Ultimune Power Infusing Concentrate ile bu hücrelere ulaşarak cildinizin daha genç, pürüzsüz, esnek ve parlak görünmesine yardımcı oluyor. Ultimune Power Infusing Concentrate, cildin yaşlanma belirtilerine karşı direnç gücünü, iç ve dış etkenlere karşı koruma gücünü, cilt hücrelerinin yenilenme gücünü ve cildin çok yönlü savunmasında dayanıklılık gücünü artırmak için çalışıyor.

shiseido ultimune power infusing concentrate guzellik

Ultimune Power Infusing Concentrate üç temel alanda sonuç elde etmenizi sağlıyor. Kullanılmaya başlandığı ilk andan itibaren cildinizin daha pürüzsüz, esnek, doğal ve nemli hale gelmesini sağlarken bir haftada cilt tonunuzun parlaklık, denge ve berraklık kazanmasına yardımcı oluyor. Dört hafta sonunda cilt hatlarınızdaki kırışıklıklar ve ince çizgiler azalıyor, daha esnek ve sıkı görünümde bir cilde sahip oluyorsunuz.

Cildinizin yaşlanmayla mücadelede yeni bir kalkana ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız, Ultimune Power Infusing Concentrate'i deneyin.

Shiseido Ultimune'un fiyatı 325TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER