selen serdaroglu profil foto2
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

İnceleme: Shiseido Ciltle Senkronize Yeni Ten Serisi

Shiseido'nun yeni ten serisini tüm gün taze ve doğal görünüm için ısı, nem, yağlanma ve harekete karşı direnç gösteriyor. Merak ettik, yakından inceledik!

İnceleme: Shiseido Ciltle Senkronize Yeni Ten Serisi
1/14
Herkese merhaba! Bildiğiniz gibi 2019 yılının son aylarında Shiseido yepyeni ten koleksiyonunu dünyaya duyurdu: Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing.

Gün içinde kendini yenileyen bu ten serisini bir süredir bekliyorduk. Shiseido Türkiye arayı çok açmadan 2020'nin başında bizi Kendi Kendini Yenileyen Ciltle Senkron Ten Koleksiyonu ile buluşturdu. Sözü uzatmadan seriyi önemli kılan konuya gelelim: Shiseido’nun ActiveForce™ teknolojisi ile güçlendirilen bu yeni serisi, ciltle senkronize olup tüm gün süren taze ve doğal görünüm için ısıya, neme, yağlanmaya ve harekete karşı direnç gösteriyor ve kendi kendini yeniliyor. Bu da özellikle ten ürünlerinde önemli bir sıkıntı olan aralıklarla tazeleme gerekliliği ya da zamanla renk değişimi sorununu ortadan kaldırıyor. Biz de bu nedenle seriyi hemen yakından inceledik ve birinci elden yorumlarımızı sizinle vakit kaybetmeden paylaşmak istedik.
 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2