04.11.2014

Silk'n Glade ile evde epilasyon devri!

Hem kadınların hem de erkeklerin ortak sorunu istenmeyen tüylerden kurtulmanın artık yeni bir yolu var. Silk’n Glide'in ışık bazlı epilasyon yöntemiyle ev konforunda istenmeyen tüylere kalıcı çözüm bulabilirsiniz.

Yakın bir zamana kadar ışık bazlı epilasyon yöntemiyle istenmeyen tüylerden kurtulmak sadece güzellik merkezlerinde ya da kliniklerde mümkündü. Zamana karşı yarışan kadın ve erkekler için artık bakım ritüellerini eve taşımak önemli. Yeni Silk’n Glide, klinik olarak test edilmiş ve doktorlar tarafından önerilen HPL teknolojisi sayesinde istenmeyen tüyler sorununa çözüm getirmeyi vaat ediyor.

Silk'n Glade ile evde epilasyon devri!

Silk’n evde kişisel kullanım için tasarlanmış ve kombine enerji yöntemine dayalı, istenmeyen tüylerin uzun süreli olarak giderilmesini sağlayan bir ürün. Düşük enerji kullanımı, hafif ışık atımları ile istenmeyen tüyleri uzun süreli olarak gideriyor ve uygulama sonrasında cildin soğutulmasına gerek kalmıyor. Cilt tipi ve tüy rengi algılama sensörü sayesinde cildin uygulamaya uygun olup olmadığı belirleniyor. Eğer cilt Silk’n Glide için koyu tenliyse, cihaz ışık atımı yapmıyor. Ayrıca Silk’n Glide uygulamasında cildi soğutmak için özel bir jele de ihtiyaç duyulmuyor. Gözlere de zarar vermiyor.

silk n glide evde epilasyon aleti tuy giderici
Silk’n Glide, düşük enerji seviyesi ve cilt rengi sensörü ile koyu renkli ciltlerde de kullanılmak için özel olarak tasarlanmış. Bronzlaşmış ciltler için uygun olan ürünü, güneşlendikten sonra da uygulayabiliyorsunuz.

Silk’n Glide 50.000 ve 150.000 ışık atımı seçenekleriyle kollar, bacaklar, kol altları, yüz ve bikini bölgesi dahil vücudun tüm bölgelerinde kullanılabilir. Silk’n Glide cihazları ışık atımlarıyla dolu olarak geldiğinden kartuş değiştirmeye de gerek olmuyor. Sadece kadınlar değil erkekler de kullanabiliyor.

Fiyatı: 50.000 atımlık, 599,99 TL.
150.000 atımlık, 899,99 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER