@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.12.2009

SkinCeuticals'dan antioksidan kampanyası

2009 yılı sonuna kadar iki SkinCeuticals ürünü alana, antioksidan kürü hediye!

Amerika’nın bir numaralı dermo-profesyonel cilt bakım markası SkinCeuticals, Kasım ve Aralık ayına özel bir kampanya başlattı. 2009 yılı sonuna kadar biri cilt bakımı ürünün olmak üzere iki SkinCeuticals ürünü alanlara antioksidan kürü hediye ediliyor. Kişinin cilt tipine göre 3 çeşit kür hediye ediliyor.

SkinCeuticals'dan antioksidan kampanyası

Hediye kürler:
Paket (Yağlı, karma ve/veya hassas ciltler): Phloretin CF, Age Eye ve Advanced UV Defense SPF 30 seyahat boy ürünlerinden oluşuyor.
Paket (Kuru ve7veya olgun ciltler): CE Ferulic, Age Eye ve Advanced UV Defense SPF 30 seyahat boy ürünlerinden oluşuyor.
Paket (Normal ve/veya foto hasarlı ciltler): Serum 10, Age Eye ve Advanced UV Defense SPF 30 seyahat boy ürünlerinden oluşuyor.

SkinCeuticals'ın bakım reçetesi:
- Cilt hasarlarına karşı CE FERULIC,
- Hücre yenilenmesi için PHLORETIN CF,
- İnce çizgilere SERUM 10





İnce çizgilere karşı Serum 10
Kırışıklıklar, ince çizgiler ve düzensiz cilt rengi gibi erken yaşlanma belirtilerini azaltan Serum 10, serbest radikalleri etkisiz hale getirerek cildi erken yaşlanmaya karşı koruyor.
Hafif ve çabuk emilebilen bir yapıya sahip olan serum, kolajen üretimine de destek veriyor.
Hassas, yağlı ve problemli ciltlerin kullanımına uygun olan Serum 10, ciltten silinse veya yıkansa bile, 4 gün süreyle cildi korumaya devam ediyor.
220 TL






Antioksidan deposu Phloretin CF
Phloretin CF’in ana malzemesi olan Phloretin, elmalardan ve elma, armut gibi meyve ağaçlarının kökünden elde edilen bir anti-oksidan. Serum, cilt sağlığı ve cildin güzel görünmesi için savaşıyor. Cilt kanserine karşı koruma sağlayan serum, hücreleri yeniliyor ve cilt lekelerinin azalmasını sağlıyor.
Erken yaşlanma izlerini önleyen serum, foto hasarı ve cilt gevşemesini de düzeltiyor. Cilt onarımını hızlandırıyor ve DNA bozulmalarına karşı cildin doğal bağışıklık sistemini güçlendirerek hücre bütünlüğünü sağlıyor. Tedavi sonucunda cilt içeride güçlendirilmiş destek yapısına, dışarıda ise daha genç, sıkı ve parlak bir görünüme sahip oluyor.
375 TL




Cilt yaşlanmasına karşı C E Ferulic
Cilt kanserine karşı koruma sağlayan C E Ferulic, güçlü bir antioksidan olan saf C vitamini içeriyor. Serum, cilt için sağlıklı hücre üretimine yardımcı olurken, kolajen sentezini sağlayarak doğal yaşlanma sürecini yavaşlatıyor.
3. nesil antioksidanlarların öncüsü olan CE Ferulic; cildin doğal anti-oksidan savunmasını 2 katına çıkarıp UV ışınlarına ve çevresel etkenlere bağlı foto-yaşlanmayı etkin olarak önlüyor. Serbest radikallerin ciltteki hasarlarının % 60'ını nötralize ediyor. UVA ışınlarına bağlı hasarları azaltıyor ve erken yaşlanma izlerini gözle görülür biçimde düzeltiyor.
Ciltte 4 gün kalıcılığa sahip, yıkansa ve silinse bile çıkmaz, içten koruma etkisine devam eder.
350 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER