@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.11.2009

The Body Shop'tan muhteşem kokulu oryantal seri

Üzüm ve portakal çiçeği notalarıyla tamamlanan, erik ve olgun kayısı karışımı büyülü bir koku...

Gece mavisi ve siyah renklerde şık bir ambalaja sahip bu çok özel ürünlerle sevdiklerinizi mutlu edin. Black Velvet Apricot serisinin, erik ve olgun kayısı kombinasyonundan oluşan; frenk üzümü ve portakal çiçeği notalarıyla harmanlanan sofistike kokusu size muhteşem bir deneyim sunuyor.

The Body Shop'tan muhteşem kokulu oryantal seri


Black Velvet Apricot Banyo ve Duş jeli (17,90 TL)
Cildinizi temizlerken aynı zamanda cildinizin yumuşak ve bakımlı olmasını sağlar. Siyah kayısı özünün yanısıra, cildi nemlendirme etkisine sahip, Afrika’ daki organik kaynaklardan elde edilen Yerel Ticaret ürünü bal içerir.

Black Velvet Apricot Peeling (27,90 TL)
Kadife gibi bir cilt için... Derinlemesine temizlik ve ölü hücrelerden arınma sağlayan bu muhteşem ürün cildi yumuşatır, eşsiz kokusuyla tazelik verir. Siyah kayısı özü, Afrika’ daki organik kaynaklardan elde edilen Yerel Ticaret ürünü bal, fındık ve badem kabuğu ile kayısı çekirdeği içerir.

Black Velvet Apricot Sabun (6,90 TL)
Şık ambalajı ve motifleri ile bu eşsiz sabun sayesinde yeni yıl ruhunu yaşayacak, kendinizi özel hissedeksiniz. İçeriğindeki minik tanecikler sayesinde cildinizi peeling etkisi ile derinlemesine temizleyecek, aynı zamanda da içeriğindeki palmiye yağı ve soya yağı sayesinde teninizin yumuşacık olmasını sağlayacaksınız.

Black Velvet Apricot Body Butter (34,90 TL)
Yoğun nemlendirme etkisine sahip Black Velvet Apricot Body Butter ile vücudunuza hak ettiği sevgiyi verin. Yerel Ticaret ürünleri Shea yağı, kakao yağı, soya yağı, susam yağı, brezilya fındığı yağı ile siyah kayısı özü ve erik tohumu yağı ile cildinizin yumuşak, gergin ve muhteşem kokulu olmasını sağlar.

Black Velvet Apricot Işıltılı Vücut Losyonu (27,90 TL)
Bu hafif ve ışıltılı losyon ile parti ışıkları altında parıldayacaksınız. Yılbaşı sezonu boyunca göz alıcı olmak ve etrafınıza ışık saçmak için, bu nemlendiriciyi tüm vücuduzda keyifle kullanacaksınız. Siyah kayısı özü, Yerel Ticaret ürünü shea yağı, susam yağı ve erik tohumu yağı ile cildiniz kadife gibi yumuşak ve muhteşem kokulu olacak.

Black Velvet Apricot Işıltılı Dudak Balsamı (11,90 TL)
Meyveli, nemlendirici bu dudak balsamı, dudaklarınıza öpülesi bir ışıltı kazandırır. Siyah kayısı özü, Yerel Ticaret ürünü balmumu, E vitamini ile dudakları korur, yumuşak kalmasını sağlar.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER