@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.12.2009

Tülin Şahin ile renkli sohbetler!

Flormar’ın Cevahir Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazasında Tülin Şahin ile makyaj sohbetleri başlıyor.

Makyaj tüyoları ve sezon renkleri gibi birçok konuda ipuçları sunacak olan Tülin Şahin, kadınlara kendilerine en uygun renkleri bulmaları konusunda da birbirinden farklı önerilerde bulunacak.


Süper Model Tülin Şahin’in güzellik sırlarını duymak ister misiniz?

Peki ya makyajın püf noktalarını uygulamalı olarak dinlemeye ne dersiniz? O zaman Tülin Şahin ile renkli sohbetleri kaçırmayın!



Kadının rengi Flormar, “Tülin Şahin ile Renkli Sohbetler” etkinliği ile, 26 Aralık 2009 Cumartesi günü Cevahir Alışveriş Merkezi’nde meraklı kadınları biraraya getiriyor.

Aktivitede Tülin Şahin katılımcılarla, makyaj tüyoları ve sezon renklerine yönelik bilgiler paylaşacak. Tülin Şahin ayrıca, katılımcıların kişisel zevklerine göre önerilerde bulunacak, sorularını cevaplayacak.

Katılımcılara birçok fırsat ve sürprizler sunacak olan “Tülin Şahin ile Renkli Sohbetler” etkinliği, 13.00 - 18.00 saatleri arasında, Cevahir Alışveriş Merkezi ana giriş kapısı 1. katta bulunan Flormar mağazasında gerçekleşecek.

Aktiviteye katılmak için tek yapmanız gereken 26 Aralık tarihinde Cevahir Alışveriş Merkezi’nde yer alan Flormar mağazasını ziyaret etmek.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER