Pudra.com 16.04.2012

Tüm yaşlanma belirtilerine karşı: NIVEA VITAL Multi Active

100 yıllık cilt bakım uzmanı NIVEA, yeni geliştirdiği soya özü içeren çokamaçlı VITAL Multi Active Yaşlanma Karşıtı serisiyle, şimdi yaşlanmaya bağlı tüm cilt problemlerini aynı anda çözüyor

Kırışıkları azaltan, cildi sıkılaştıran, yaşlılık lekesi ve ton farklılığı oluşumunu önlemeye yardım eden, cildi besleyen, kısaca komple yaşlanma karşıtı bakım sağlayan VITAL Multi Active, cildini zamana teslim etmek istemeyen kadınların vazgeçilmezi oluyor. Gündüz, gece ve göz kremlerinden oluşan VITAL Multi Active Yaşlanma Karşıtı seri, ilerleyen yaşla artan tüm cilt bakım ihtiyaçlarına aynı anda cevap veriyor; yenilenmiş, canlamış ve sağlıkla ışıldayan ciltler yaratıyor.

Tüm yaşlanma belirtilerine karşı: NIVEA VITAL Multi Active



İçeriğindeki soya özüyle, hücre metabolizmasını harekete geçiren VITAL Multi Active, cildin kolajen üretimini ve Hyaluronik Asit seviyesini artırmaya yardımcı oluyor. Kendi ağırlığının birkaç katı kadar nemi hapsedebilen Hyaluronik Asit, cildi derinlemesine nemlendirip derin kırışıkları doldururken, kolajen cilde elastikiyet ve sıkılık sağlıyor. Vitamin, mineral ve antioksidanlarca zengin soya proteinleri, ciltte yaşlılık lekesi ve ton farklılığı oluşumunu önlemeye de yardım ediyor.

VITAL Multi Active serisinde yer alan gündüz kremi, güneş koruma faktörü 12 sayesinde, zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı adeta bir kalkan görevi görüyor. Gece kremi gece boyunca cildin yenilenmesini destekleyerek dinlenmiş bir görünüm kazandırırken, göz kremi ise hassas göz çevresine özel bakım sağlıyor.

VITAL Multi Active Gündüz Kremi: 53,70 TL
VITAL Multi Active Gece Kremi: 53,70 TL
VITAL Multi Active Göz Kremi: 53,70 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER