pudra.com 11.10.2010

Türkan Şoray gibi kirpikleriniz olsun!

60’lı yılların ünlü sinema oyuncusu Türkan Şoray gibi gözlere kim sahip olmak istemez ki! Flormar X5 Turbo Boost Maskara çeşitleri tek tek ayrılmış, upuzun ve çekici kirpikler yaratıyor!

Turbo Boost Maskara, yumuşak ve kremsi yapısıyla kirpiklerinizi belirgin hale getirecek. Kirpikleriniz kusursuz bir hal alırken, siz çekici bakışlara sahip olacaksınız.

Türkan Şoray gibi kirpikleriniz olsun!

- Flormar X5 Turbo Boost Dynamic Volume ve Define Lash Maskara ile tek tek ayrılmış, belirgin ve uzun kirpiklere sahip olmak artık imkansız değil.

- Dynamic Volume ve Define Lash Maskara uygulama şekline göre kirpiklerinizi daha belirgin hale getirirken, doğal bir görünüm ve gün boyu kalıcılık elde etmenizi sağlayacak.

- Flormar X5 Turbo Boost Dynamic Volume ve Define Lash Maskara, kirpiklerde mükemmel belirginlik yaratırken, besleyici özelliği ve kolay temizlenebilirliği ile fark yaratıyor.

- Flormar X5 Turbo Boost Dynamic Volume ve Define Lash Maskara, kolay uygulanabilme özelliği yanı sıra; dolgun bir görünüm vermesi ve suya dayanıklı yapısı ile kadınların vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

Ayrıca; Flormar X5 Turbo Boost Dynamic Volume ve Define Lash Maskara çeşitleri hayvanlardan elde edilen içerik barındırmamaktadır.

13,90 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER