pudra.com 25.10.2010

Türkiye'de bir ilk: Asetonsuz çıkan oje!

Nail Trick normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor, bu nedenle çıkartırken aseton ye da oje çıkarıcı gerektirmiyor. Su bazlı bu oje, hamilelere ve çocuklara zararsız.



Gezegendeki en temiz oje!
Nail Trick su bazlı formülü ile Türkiye’de bir ilk! Evden çıkmadan 5 dakika önce, ofiste, arabada, seyahatte her yerde sürmek mümkün. Aseton taşıma derdi yok, pamuk yok, kokmuyor, bulaşmıyor, su bazlı olduğu için tırnaklarınıza nefes aldırıyor, sararma yapmıyor. Silme derdi olmadan bozulanı soyup yeniden sürmek, sürerken kenarlara bulaştığında tırnağın köşesiyle alıvermek o kadar pratik ki, sürüp soymak hiç dert olmuyor.

Kendi sağlığına ve çevreye duyarlı, zamanı değerli herkesin deneyince vazegeçemeyeceği bir oje. 12 rengi var, özellikle hem sürmekte hem de çıkartmakta zorlandığımız koyu renkler, kırmızılar, bordolar ağırlıkta. Tabii sezonun trendi maviler, siyahlar, griler de var.

Su bazlı Nail Trick, normal ojeler gibi kimyasal bir çözücü içermiyor
Tırnağımızı boyamak için aslında kimyasal çözücülerde çözünen pigmentlere, parlatıcılara, alkole, asetona gerek yok. Tıpkı suluboyalarda kullanılanlar gibi hafif, zararsız kozmetik pigmentler ve akrilik polimer emülsiyonu ile tasarlanan bu su bazlı formül, hem sağlığa zararsız hem de çevreye duyarlı.

Bileşenleri açısından hamileler ve küçük çocuklar için de zararsız
Su bazlı ojelerde çevreye salınan atık sadece su. Formülündeki polimer suyla birleşince tırnağın üzerinde zararsız bir tabaka oluşturuyor ve istenildiğinde asetona gerek kalmadan ucundan tutup çekerek kolayca soyup çıkarılıyor. Peel-Off yani soyulma tanımı buradan geliyor.

Su bazlı ojenin üretim prosesi de normal ojelerinkinden çok farklı. Normal ojelerdeki gibi çok sayıda kimyasalı karıştırarak oluşmuyor; sadece su, akrilik polimer ve pigmentler gibi birkaç tane özel ve zararsız bileşenin değişik yöntemlerle formülasyona sırayla eklenmesinden oluşuyor. Normal ojeler kadar kalıcı olması, ama istendiğinde de tırnaktan çok kolay çıkartılması, kıvamı ve sürme kolaylığı ve kokusuzluğu da bu özel prosesten kaynaklanıyor.


www.nailtrick.com
asetonsuzoje.blogspot.com



Nail Trick ojeye nerden ulaşabilirsiniz?
Nailtrick 10pONm Danışmanlık tarafından Taiwan’da ürettirilerek Türkiye’ye ithal ediliyor.
www.nailtrick.com web sitesinde 32.50 TL’ye satışta.
Tüm Private Shopping siteleri için tanıtım fiyatı 19,50 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER