pudra.com 18.08.2010

Vichy'den hamilelere özel çatlak kremi

Vichy'nin yeni çatlak kremi, cildin sıkılaşmasına ve yeniden yapılanmasına yardım ederek çatlak izlerini gözle görünür bir şekilde azaltır: boyutları küçülür ve renkleri silikleşir.

Çatlak izleri kolajen ve elastin liflerindeki zayıflık sonucu oluşur. Hayatın bazı dönemlerinde ortaya çıkabilirler: örneğin ergenlik, hamilelik veya kilo, boyut değişiklikleri. Bu cilt sorununa karşı etkin şekilde savaş açmak için Vichy Laboratuarları yoğun bir çatlak kremi geliştirdi:

INTERVENTION VERGETURES

Silisyum, besleyici bitkisel yağlar ve hydroxyproline açısından zengin olan bu ürün çatlak izlerine karşı çift yönlü bir etki yapar.

ÖNLEYİCİ ETKİ
İyi nemlendirilen ve beslenen cilt elastikiyetini korurken, gerilmelere karşı daha dayanıklı olunmasını sağlar. Bu sayede çatlak izlerinin oluşumunun önlenmesinde önemli ölçüde yardımcı olur.

DÜZELTİCİ ETKİ
Cildin sıkılaşmasına ve yeniden yapılanmasına yardım ederek çatlak izlerini gözle görünür bir şekilde azaltır: boyutları küçülür ve renkleri silikleşir.

Hafif ve hoş kokuludur, dokusu masajla birlikte mükemmel biçimde cilde nüfuz eder.

Nasıl kullanılır?
Hergün kullanın. Söz konusu izlerin oluşumuna müsait bölgelere sürün: karın, göğüsler, uyluk bölgesine, kalçalar. Tamamen emilene kadar masaj yapın. Koruyucu etkisi için: hamilelikte 4. aydan itibaren kullanın. Varolan çizgiler için: 3 ay boyunca devamlı olarak kullanın. İyi sonuç için, düzenli kullanım (günde bir ya da iki kez) gerekir.

Jinekologlar tarafından test edilmiştir.

KENDİ KENDİNE BAKIM
Hamilelik, kendinize bakmanızı gerektiren özel bir dönemdir. Bu yüzden, Vichy Laboratuarları, basit masajlarla birlikte çatlak izlerine karşı bakım kremini kullanmanızı öneriyor. Bu masaj teknikleri, hamile kadınlar için masajlarda uzman olan bir fizyoterapist tarafından geliştirilmiştir. Kendinizi daha rahat ve bebeğinize daha yakın hissetmenize yardımcı olmak için. Bu masajı akşamları yapmanız en iyisidir.

Karın masajı:
Karnınızın altında, ellerinizi birleştirin. Karnınızın iki yanında, yavaşça bastırarak ellerinizi yukarı çekin. Çapraz yaparak işlemi tamamlayın. Bir elinizi diğerinin üstüne gelecek şekilde, ellerinizi birleştirin, yavaşça bastırarak saat yönünde büyük dairesel hareketlerle karnınıza masaj yapın.

Üst bacak ve kalça masajı:
Dizden yukari doğru, üst bacağı, kalçaları ve popuyu içeren masaj yapın. Popoda ve üst bacakta büyük hareketler yapın.

Fiyatı : 74,9 TL


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER