@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 07.11.2012

Yaşlanmayı geciktiren fondöteni duydunuz mu?

Priori'nin yeni mineral fondöten serisi Coffeeberry Perfecting Minerals, cilt bakımı ve kapatıcılık özelliğinin yanı sıra ciltteki ince çizgileri de yumuşatıyor.

Bir makyajdan öte cilt bakımı ve kusursuz kapatıcılık özelliği mi arıyorsunuz? O halde bu ikisini bir arada barındıran, Priori’nin yepyeni mineral fondöten serisi Coffeeberry Perfecting Minerals tam size göre!

Yaşlanmayı geciktiren fondöteni duydunuz mu?

Beş farklı tonda fondöten, kapatıcı, son dokunuş pudrası, fırça ve bronz tonlarda allıktan oluşan mini seri CoffeeBerry Perfecting Minerals, kapatıcılığın yanı sıra anti-aging etkilere de sahip.

CoffeeBerry içeriğine sahip mineral ürünler, bu içerik sayesinde ciltteki ince çizgileri yumuşatıp cildi aydınlatıyor. Tedavi edici özelliği sayesinde de kızarıklık ve hassasiyet gibi sorunlarda yüksek oranda iyileşme sağlıyor.

Tüm ürünlerin SPF 25 koruma faktörü ile UV ışınlarına karşı koruma sağladığını da söylemek gerekiyor.

CoffeeBerry fondötenleri sadece beş içeriğe sahip: Mika Mineralleri, Titanyum Di Oksit, Çinko Oksit, Demir Oksit ve CoffeeBerry.

Ürünlerin kendilerinin yanı sıra ambalajlarının da özelliğinden söz etmek gerekiyor. Çünkü bu ürünlerin ambalajları çevreye uyumlu ve doğada kendi kendine çözünebilen nitelikte.

Priori CoffeeBerry Perfecting fondöteni yetkili eczanelerden 124 TL'ye satın alabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER