Pudra.com 06.01.2015

YSL Couture Mono tekli farlar mükemmel!

YSL yeni Couture Mono tekli farlar, göz alıcı renkleri ve altın renkli ambalajlarıyla kadınların makyaj çantalarından gururla çıkaracağı türden.

YSL yeni Couture Mono tekli farlar, uzun süre kalıcı yapısı ve dokusuyla adeta gözlerde renk senfonisi yaratıyor. Göz alıcı altın renkli ambalaj tasarımı ve üzerindeki ikonlaşmış YSL Cassandre logosu ile Couture Mono kadınların kalbini çalacak gibi görünüyor.

YSL Couture Mono tekli farlar mükemmel!

ysl couture mono tekli far makyaj
YSL Kreatif Makyaj Direktörü Lloyd Simmonds tarafından yaratılan Couture Mono tekli farlar, ilhamını Yves Saint Laurent’in çalışmalarından alıyor. Eskizlerden ve kumaş parçalarından esinlenilen koleksiyonda Lloyd Simmonds, gökkuşağı renklerinden oluşan yolculuğunda nude tonlardan, çarpıcı mavilere uzanarak göz makyajında yepyeni bir görsel dönem başlatıyor.

YSL tarafından özel olarak geliştirilen ve göz kapağı üzerinde rahatça hareket eden aplikatör ile Couture Mono mükemmel sonuç veriyor. Fırçanın özel olarak tasarlanan ergonomik şekli ve ultra yumuşak başlığı sayesinde gözlerde minimum efor ile maksimum etki yaratılıyor.

Couture Mono tekli far fiyatı: 104 TL.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER