@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.12.2012

Zayıflatan parfüm: Veld's Prends-Moi

Bir parfümün zayıflatmaya yardımcı olduğunu söylesek çok şaşırırsınız değil mi? Veld's Prends-Moi kokusuyla sizi zayıflatacağını iddia ediyor. Pudra.com kafanızdaki tüm soru işaretlerini bu yazıda gideriyor.

Fransız kozmetik markası “Veld’s” güzellik dünyasını sarsan bir buluşa imza attı ve dünyanın ilk zayıflatıcı parfümünü yarattı. Biz de Pudra.com olarak bu konuda o kadar heyecanlandık ki hemen bir araştırma yaptık.

Zayıflatan parfüm: Veld's Prends-Moi

Bir parfüm nasıl olur da zayıflamaya yardımcı olur?
Parfümün içeriğindeki özel formül, keratinositlerle (derinin üst kısmında bulunan epitel hücrelerle) birleşince, ciltteki b-endorfinlerin açığa çıkmasını destekliyormuş. Böylece keyif mesajı bir nörondan diğerine, oradan da beynin koku bölümüne iletilerek rahatlama, stresten uzaklaşma ve keyif hali ortaya çıkıyormuş. İnsan keyiflenince de atıştırma, ekstra yemek yeme gibi beslenme ihtiyaçları ortadan kalkıyor. Aynı zamanda, Betaphroline maddesinin parfümdeki kafein ve karnitin ile birleşmesi sonucunda oluşan bileşik, cilde masaj yapıldığında yağ yakıcı etki sağlıyormuş.

Bilimsel sonuçlar neyi gösteriyor?
Bağımsız bir Fransız biyolojik araştırma merkezi denetiminde yapılan testlerde 18-75 yaş arasındaki kadınlara 28 gün düzenli olarak “Prends-Moi” kullandırılmış. Bu testlerin sonucunda katılımcıların %75'i yeme alışkanlıklarında azalma olduğunu belirtmiş.

Parfümün nasıl bir kokusu var?
Veld's Prends-Moi'nın üst notalarında bergamut, mandalina ve greyfurt bulunuyor. Kalp notalarında yasemin, ylang ylang ve leylak, alt notalarında ise silhat, sandal ağacı, vanilya ve beyaz misk yer alıyor.

139 TL'ye satılan Veld's Prends-Moi parfüme yetkili eczanelerden ve parfümerilerden ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER