› 
 › 
21.01.2019

adidas Originals'in Falcon ve Yung 96 modellerinin yepyeni renkleri

adidas Originals, Yung 96 ve Falcon modellerine çarpıcı renk yelpazesi uygulayarak en popüler çağdaş siluetlerinin yeni versiyonlarını piyasaya çıkardı.

adidas Originals 90’ların köklerine saygı duruşunda bulunan modeli Falcon ve Yung 96’yı yeni renk tanımlarıyla geliştirdi. Kylie Jenner ile işbirliği devam eden adidas Originals’ın Falcon modeli bu kez diğer renkleri ve çarpıcı dore rengiyle çok daha göz alıcı.

adidas Originals, Yung 96 ve Falcon modellerine çarpıcı renk yelpazesi uygulayarak en popüler çağdaş siluetlerinin yeni versiyonlarını piyasaya çıkardı. Tüm dikkatleri üzerine çeken modeller arasında sürpriz renkler de var.

Siluetlerin her birinde 90’ların ayakkabı tasarımı bileşenlerini kullanan adidas Originals, klasik spor ayakkabı estetiğinin nostaljik çekiciliğini öne çıkarıyor. Her iki model de file yapısı süet ve nubuk parçalar ile birleşerek hafif EVA tabanların üzerine yerleştiriliyor ve bu tam da bu haliyle bizi 90’larla buluşturan yapısını alıyor. Model, dayanıklı yüksek taban ve birkaç vurucu nokta ile tamamlanıyor.

Yung-96 modeli; 3 bant ve agresif bir orta tabanla tamamlanan, siyah, gri ve asit yeşili tonlarının buluşmasıyla ortaya çıkan 2 renk çeşidiyle klasik 90’lar modellerinin dinamik renk paletlerine selam gönderiyor.

Falcon silueti ise capcanlı dora/pembe, kırmızı/beyaz/mavi tonları ve çok sayıda çarpıcı noktası ile çok farklı bir karaktere sahip. Ayakkabının EVA tabanı, klasik Torsion™ şeridi ile tamamlanmış, adidas Trefoil logosu ise modelin ön kısmında, topuğunda ve dilinde yer alıp nostaljik bir hava yaratıyor.

Falcon Yüzü Kylie Jenner’ın Modifiye Otomobil Yolculuğu

adidas Originals'ın yeni silüeti Falcon için kamera karşısına geçen Kylie Jenner; reklam yüzü olmanın çok ötesinde kampanyanın ardındaki felsefeyi oluşturuyor. Reklam kampanyasında Kylie yaratıcılığını harekete geçiriyor, ünlü yıldızın spor otomobil tutkusundan yola çıkarak bir makyaj uygulamasından modifiye otomobil mağazasına yolculuğu konu ediliyor. Kampanyanın temelinde yatan fikir ise; hız. Otomobiller Kylie'nin cesaretini ifade etmenin bir yolu, Kylie'nin tarzının doğal bir parçası. Seçtiği otomobil, en az giymeyi seçtiği ayakkabı kadar önemli. Aynı hayatındaki her detayda kendi tarzını vurgulayan binlerce kişi gibi...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2