› 
 › 
24.03.2015

Adidas x Pharrell Williams Superstar Supercolor Koleksiyonu

Adidas'ın Pharrell Williams işbirliği ile tasarladığı Superstar Supercolor koleksiyonu, nisan ayında Adidas mağazalarında satışa çıkıyor.

Pharrell Williams, Adidas için tasarımcı koltuğuna oturdu ve ortaya rengarenk Superstar Supercolor koleksiyonu ortaya çıktı. Tüm dünyada heyecanla beklenen koleksiyon, Pharrell Williams’ın yer aldığı reklam filmi ile tanıtıldı.

Adidas x Pharrell Williams Superstar Supercolor Koleksiyonu

Pharrell Williams'ın yer aldığı Adidas Originals Superstar Supercolor koleksiyonunun reklam filmini izlemek için tıklayın.


İkonik Adidas Originals Superstar ayakkabıları, Pharrell Williams’ın dokunuşu ile farklı renk seçenekleri sunan tam anlamıyla bir "Supercolor" serisine dönüştü. Pharrell Williams, yer aldığı reklam filminde koleksiyonun amacını şöyle anlatıyor: “Stilinizi, benim veya bir başkasının stiline göre belirlemeyin. Bizi birey yapan şey, kendi adımıza seçim yapabilmemizdir”. Adidas Originals Supercolor Superstar koleksiyonu daha önce hiçbir seride bulunmayan renk çeşitliliği ile bireyselliği öne çıkarmayı hedefliyor.
supercolor superstar adidas pharrel williams ayakkabi 2015 ilkbahar yaz
Pharrell Williams’ın Adidas Originals için hazırladığı Superstar Supercolor koleksiyonu Nisan ayı itibariyle 340 TL’lik fiyatı ile Adidas mağazalarında satışta olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER