› 
 › 
istshopfest.com 13.08.2012

Aksesuvar alışverişi nasıl yapılır?

Kıyafetinize ekleyeceğiniz en küçük süslemelerle, hem stilinizi hem de kendinize güveninizi geliştirebilirsiniz. Bu bilgileri izleyerek daha fazlasını keşfedin!

Kıyafetinize ekleyeceğiniz en küçük süslemelerle, hem stilinizi hem de kendinize güveninizi geliştirebilirsiniz. Bu bilgileri izleyerek daha fazlasını keşfedin!

Aksesuvar alışverişi nasıl yapılır?

1) Çok fazla aksesuvarınız yoksa uygun fiyata satın alabileceğiniz bir dükkan seçin. Örneğin, büyük mağazaların outlet’leri daima ucuzlukta iyidir. Bir vintage ya da ikinci el dükkanı da genelde fena değildir.

2) Ne kadar aksesuvar almak istediğinizi hesaplayın. Bütçenizi de hesaplayın ve buna göre planlama yapın. Her ne kadar birkaç tane satın almak isteseniz de aksesuvarlar çabucak çoğalır. Tek bir turda almak istediğiniz her şeyi satın alamayabilirsiniz; öyleyse gerçekten neye ihtiyacınız olduğuna ve biraz daha para biriktirene kadar onsuz yapabileceklerinize karar verin.


3) Gücünüz yetiyorsa yeni ayakkabılar alın. Ayakkabılar temel aksesuvarlardır. Tek bir çift ayakkabı pek çok çeşit kıyafetle birlikte kullanılabilir ve kıyafete güzellik katar, aksi takdirde kıyafet sıradan görünür.

- Düz tabanlı, rahat ayakkabıları seviyorsanız babet ya da şirin bir çift bot alın.

- Yüksek topukluyu tercih ediyorsanız, ne tür bir topukluyla yürümek ve ne tür bir topuklu seçmek istediğinizi düşünün.


Siyah ve bej, yüksek topuklularda en uyumlu renklerdir. Özellikle onlarla sık sık tayt ya da külotlu çorap giyiyorsanız… Bu arada burnu açık ayakkabılar naylon çorabınızı ortaya çıkaracağından burnu kapalı yüksek topuklu almanız gerektiğini unutmamalısınız.

4) Düz kot ya da bol pantolonunuza hava katmak için güzel bir kemer alın. Deneyerek, sizin için en iyisini bulun. Siyah, kahverengi ve gri kemerleri eşleştirmek kolaydır ama abartılı olmasını isterseniz daha parlak renkli ya da koyu desenli bir tane seçebilirsiniz.

5) Güzel bir çanta genel görüntünüze harika bir katkı sağlayabilir. Eğer buna gücünüz yetiyorsa birden fazlasını alın! Çok daha parlak, ışıldayan bir clutch gece için daha uygun olabilirken, düz deri çanta günlük kullanım için mükemmeldir.

- Aklınızda bir kıyafet varsa o kıyafeti tamamlayan bir çantayı deneyin ve alın.

- Moda konusunda ileri görüşlü biriyseniz, asla taklit çanta almayın.


6) Mücevher deneyin. Pırıl pırıl küpe, boncuklu kolye ya da kalın bir yüzük-kişiliğinizi yansıttığını düşündüğünüz herhangi biri… Örneğin, kendine güvenli ve kıyafette yeniyi deneme cesareti olan biriyseniz, iri mücevherat size iyi gider. Genç kız gibi ve biraz utangaçsanız, inci, madalyon ve daha küçük küpeleri deneyin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER