› 
 › 
06.02.2020

Monapetra'dan Sevgililer Günü'ne özel telkari koleksiyon

Monapetra, telkari sanatına modern bir yorum getirerek 14 Şubat için hazırladığı zarif ve iddialı Ters Kalp koleksiyonuyla aşkın yeni simgesini tanımlıyor.

Monapetra Jewelry tarafından aşkın zıtlığını ve bağlılığını bir bütün olarak ele alan “Ters Kalp”ler, gördüğümüz ve deneyimlediğimiz aşkın bize getirdiği yeniliklere farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor. Monapetra'nın Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığı Ters Kalp koleksiyonu telkari sanatına modern bir yorum getirerek farklı formlarda ve tasarımlarla karşımızda.

Monapetra Jewelry'nın tasarımları telkari işlemesiyle gelenekselliğini korurken, kulakta ters duran bir kalp küpe veya kolye ters köşe yaparak romantizmi ve zıtlığı beklenmedik bir şekilde karşımıza çıkarıyor. 
 
Monapetra altın küpeler

Tamamı 14 ayar altın üzeri 22 ayar altın kaplama olarak hazırlanan Ters Kalp koleksiyonu, yenilikçi formları ve özgür ruhuyla aşkı da yeniden tanımlıyor. 

Monapetra Jewelry ürünlerine monapetrajewelry.com dışında Beymen, Mae Zae, Simple Life mağazalarından; ayrıca Lidyana, Hipicon gibi online satış kanallarından ulaşabilirsiniz. 

Monapetra altın kolyeMonapetra Ters Kalp Kolye (10,250TL)
14k altın üzeri 22k altın kaplama kolye
Zincir 14 ayar yeşil altın; bir kısmı siyah rodaj yapılmıştır.

Çiçek Küpe (Teki 750TL)
14k altın üzeri 22k altın kaplama küpe

Ters Kalp Küpe (Teki: 6750TL)
14k altın üzeri 22k altın kaplama küpe
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2