› 
 › 
pudra.com 29.09.2010

Assortie'den 2010 Sonbahar ışıltısı

Kışın yaklaşmasıyla birlikte yeni gardırop hazırlıkları da hızlandı. Gardırobunuzun olmazsa olmaz parçaları için Assortie’lere mutlaka uğrayın.

Kıyafetlerinizin en önemli tamamlayıcısı olacak birbirinden şık yeni sezon takı ve aksesuarları Assortie’de sizi bekliyor. Assortie’nin yeni ürünlerinde çantalar, uzun kolyeler, şapka ve şallar dikkat çekiyor. Assortie’nin dantelli makyaj çantaları ise biraz sürpriz biraz da gizem sevenler için farklı bir seçim olabilir.

Assortie'den 2010 Sonbahar sezonu için seçtiğimiz aksesuvarlara ve fiyatlarına bakmak için tıklayın.

Çanta koleksiyonu çok geniş
Assortie’nin yeni koleksiyonunda her zevke göre çanta bulmak mümkün. Büyük ve spor çantalarla birlikte pullarla süslenmiş gece çantaları sayesinde günün her anında şıklığınızı koruyabilirsiniz. Assortie’nin lame büyük spor çantaları gündüzleri de havalı olmayı sevenler için ideal.



Her zevke göre aksesuvar
Assortie bu sezon şal ve şapkalarıyla da çok iddialı. Spor ve klasik tarzlardaki şapkaların yanı sıra pul ve boncukların kullanıldığı şapkalarla farklı ve trendy bir görünüme kavuşmak çok kolay. Assortie spor ve ışıltılı şallarıyla ise hem serin havalardan kendinizi koruyabilir hem de kıyafetinize farklılık katabilirsiniz.



Dantel her yerde!
Dantel detayının kullanıldığı Assortie’nin makyaj çantaları da feminen görünümleriyle göz dolduruyor. Bakımlı görünmenin kilit noktalarından makyaj malzemelerini şık bir çantada taşımak isteyenler kırmızının siyah dantelle buluştuğu makyaj çantalarını mutlaka görmeli.

Assortie ile sonbahar ışıltısını yakalayabileceğiniz mağazaların adreslerine www.assortie.com.tr’den ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2