› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.04.2011

B Point by Bilgün Dereli Takıları

Mücevher tasarımlarında aşkın çeşitli formlarına hayat veren Bilgün Dereli, özgün tasarımları ile yaratıcılığın sınırlarını zorlamaya devam ediyor. Koleksiyon Pudra.com'da.

2003’ten bugüne orijinal tasarımlı mücevher, takı ve aksesuarlarını B POINT markası ile sunan Bilgün Dereli birbirinden çarpıcı koleksiyonlarıyla estetik ve güzelliğe farklı bir boyut kazandırıyor...

B Point by Bilgün Dereli'nin birbirinden şık takılarını görmek için tıklayın.

Bilgün Dereli’nin Osmanlı esintileriyle harmanlayarak günümüz modernliğinde yorumladığı elmas, pırlanta ve yakutun yanı sıra spinel, opal ve tanzanit gibi değerli taşlarla bezenmiş küpe, yüzük, kolye ve bilezik gibi çeşitli takı ve aksesuarlardan oluşan tasarımları göz kamaştırıyor.



Aşkın içinde karmaşayı ve birbirine zıt tüm duyguları bir araya getiren Bilgün Dereli’nin en gözde koleksiyonları arasında; romantizmle tutkuyu kucaklaştıran, aşkın en karmaşık hali Love Knots, şevkat ile şehvetin sarhoşluğu Lilith, güç ve güzelliğin en cesur buluşması Wicca, aşkın en uçarı hali Hoppa, şiirsel bir aşkın görkemli ve zarif yansıması Sultan ve Lyrics bulunuyor.

Mücevherlerin yanı sıra Bilgün Dereli’nin şık ve kullanışlı gümüş tasarımlarını oluşturan; deniz kabuğu, mercan ve yaprak motiflerinin de yer aldığı 925 ayar gümüşten vazolar, servis tabakları, kaseler ve çeşitli dekoratif aksesuarlar ile evinizin ruhunu değiştirebilir ya da sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

Özgün tasarımlarla objelere adeta yeni bir kişilik, yeni bir estetik katan Bilgün Dereli, Akmerkez’de açtığı yeni mağazasında sıra dışı koleksiyonlarını müdavimleri ile buluşturmaya devam ediyor.


B POINT by BİLGÜN DERELİ
Akmerkez
Nispetiye Caddesi, 34337 Etiler



B Point by Bilgün Dereli'nin birbirinden şık takılarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2