› 
 › 
Pudra.com 09.10.2012

Bally, ilk gözlük koleksiyonunu çıkarıyor

İsviçreli lüks çanta, kemer ve ayakkabı markası Bally, ilk gözlük koleksiyonunu görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Koleksiyon, vintage ve modern stilin buluşmasından oluşuyor.

Bally baş tasarımcıları Graeme Fidler ve Michael Herz ile L’Amy Group tasarım ekibinin bir araya gelerek hazırladığı koleksiyonda, hem güneş gözlükleri hem de optik çerçeveler yer alıyor. Bally’nin mükemmel işçiliğinin yanı sıra Bally’nin ikonlaşan kırmızı-beyaz Trainspotting şeridi; “B” ve dağ keçisi motiflerini taşıyan gözlük koleksiyonunda Bally aksesuvarlarında kullanılan özel deriler de yerini alıyor.

Bally, ilk gözlük koleksiyonunu çıkarıyor



Sofistike ve feminen stili yansıtan kadın koleksiyonunda geniş boy kare ve oval şekilli, kelebek çerçeveli ve cat’s-eye gibi çağdaş ve şık modellerin yanı sıra markanın çok yönlülüğünü simgeleyen ve günlük kullanım için ideal “Sport&Causal” adı altında daha sade modeller de bulunuyor.



Vintage ve modern stilin buluştuğu erkek koleksiyonunda, ince çerçeveli klasik ve aviator modellerin yer aldığı Top&Office ve Bally’nin ikonik kırmızı-beyaz Trainspotting şeritlerini taşıyan, günlük kullanıma uygun "Casual" modelleri bulunuyor.

Bally’nin 4 Ekim 2012'de Paris Optik Fuarı'nda görücüye çıkan ilk gözlük koleksiyonu, Aralık 2012 - Ocak 2013 tarihleri arasında Bally mağazaları ve ünlü optik butiklerinde satışa sunulacak. Merakla bekliyoruz!

Bally Nişantaşı, Abdi İpekçi Caddesi, Nişantaşı, İstanbul
Bally Kanyon, Kanyon Alışveriş Merkezi, Levent, İstanbul


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER