› 
 › 
Pudra.com 14.03.2012

Boybeyi'nden Tutti Frutti Koleksiyonu

Boybeyi’nin Tutti Futti koleksiyonu göz kamaştırıyor.Taşların ışıltısı ilkbaharın hafifliğini ve yazın coşkusunu çağrıştırıyor, ilkbahar ve yaza özel “Tutti Frutti” koleksiyonu kadınlara enerji, güç ve yaşama sevinci katıyor.

Boybeyi Mücevher 2012 yazına “Tutti Frutti” koleksiyonu ile merhaba diyor, güzel havaların dönüşünü rengarenk mücevherlerle kutluyor. İlkbahar ve yazın canlı renklerden heyecan verici bir koleksiyon yaratan Boybeyi Mücevher “Tutti Frutti” koleksiyonu ile yine çarpıcı ve göz alıcı.

Boybeyi'nden Tutti Frutti Koleksiyonu
1600 Dolar

Çiçek, deniz kabuğu, deniz yıldızı gibi uyanan doğanın coşkusunu simgeleyen parçaların başrolü üstlendiği “Tutti Frutti” koleksiyonu, yakut, topaz, turmalin, elmas ve pırlanta gibi renkli ve ışıltılı değerli taşlarla süslenmiş mücevherlerden oluşuyor.





Doğal renkli gerçek sedeflerin çiçek formunda kullanıldığı bileklikler stilinize bir bahar dokunuşu ekleyecek, özel kesimli elmasların benzersiz Boybeyi işçiliğiyle kullanıldığı görkemli küpeler ile yaz şıklığınızı tamamlayacaksınız.

“Tutti Frutti” koleksiyonunun sürprizi ise deniz kabukları, yunuslar ve deniz yıldızlarının rengarenk taşlar ile dans ettiği uğurlu Boybeyi bilekliği.


Yüzük: 7500 Dolar







Sevilen dizilerin de mücevher tasarımcısı olan Boybeyi, 130 yıllık ustalığını derinden hissettiren kusursuz el işçiliğiyle dikkat çekiyor. Kapalıçarşı geleneğini ve aile mesleğini sürdüren Mete Boybeyi, her bir mücevheri kendi tasarlıyor ve her tasarımdan sınırlı sayıda üretiliyor. Boybeyi’nin mücevherleri farklı parçalar arayan, seçici ve mücevhere bir sanat eseri olarak bakan kişilerin beğenisini topluyor.


Yüzük: 4000 Dolar







Boybeyi hakkında:
Boybeyi, yaşamın huzur, sevinç, aşk, neşe, zevk ve dostlukla bezeli anlarını mücevherlerine yansıtıyor. Geleneği günümüze taşıyan Boybeyi, Kapalıçarşı’daki 4 mağazası, yine Kapalıçarşı’da bulunan antik mücevher ve obje aile müzesi ile Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasında sizleri sürprizleriyle heyecanlandırmaya devam ediyor.

www.boybeyi.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER