› 
 › 
12.10.2011

Bu çanta benim olmalı!

Desa, tasarım gücü ve geleneksel deri el sanatındaki ustalığını bu kez de Bureau çantayla gözler önüne seriyor. Rustik derisinden elde yapılan Bureau çanta, çoklu kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor.

Desa’nın tasarımda çığır açan modeli Bureau çanta, birçok özel bölmesiyle organize olmayı kolaylaştırıyor. Kapalı ve açık halleriyle iki farklı model ve tarzda kullanılabilen Bureau çanta, hem iş hayatına hem de günlük kullanıma uyum sağlıyor. İş kadınlarının şıklığını tamamlarken, gençlere de hitap ediyor.

Bu çanta benim olmalı!



Bureau çanta çalışan kadının günlük yaşamını kolaylaştırma ve organize olmayı hızlandırma fikirlerinden yola çıkılarak tasarlandı. Çantanın içeriye doğru dönen gövdesinin üstünde Ipad bölmesi, cep telefonu bölmesi, kalem bölmeleri ve farklı cepler bulunuyor. Bu özelliğiyle çanta, kadınların en büyük derdi olan çanta düzensizliğine stilize bir şekilde son veriyor.








Yanlardan açıldığında daha geniş bir form kazanan Bureau çanta, açık ve kapalı iki ayrı kullanım şekli sunarken, birbirinden bağımsız iki tarzı temsil ediyor.

Kapalı haliyle iş kadınlarına yönelik ciddi ve şık bir görüntü sağlarken, açık haliyle yakaladığı bohem ve casual tarz ile de haftasonu şıklığına gönderme yapıyor.

Kullanışlı yapısı ve kaliteli işçiliğiyle yıllarca eskimeyecek bir klasik haline gelecek olan bu çantaya en yakın Desa mağazasından ya da markanın online alışveriş sitesi www.desa.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER