› 
 › 
06.04.2018

Burcu Esmersoy ile 2018 Yaz Gözlük Modası

Burcu Esmersoy, "Çok Tarz Yaz" konsepti ile bu yaz trend olacak gözlükleri seçti. Burcu Esmersoy’un seçtiği güneş gözlükleri Atasun Optik’lerde olacak.

Atasun Optik, 2018 yaz sezonunun çok tarz güneş gözlüklerini Nopa’da düzenlediği etkinlikle tanıttı. "Çok Tarz Yaz" konsepti ile yeni sezon trendlerinin tanıtıldığı davette Burcu Esmersoy, kendi seçtiği ve bu yazın tüm kombinlerine uyacak güneş gözlüklerinin yaz boyunca Atasun Optik’lerde olacağının müjdesini verdi. Davete katılanlar arasında Irmak Atuk, Özlem Yıldız ve Oylum Talu da yer aldı.

Burcu Esmersoy; “Gözlük benim için çok önemli bir aksesuar. Büyük bir koleksiyonum var. Her kıyafette her okazyonda farklı bir güneş gözlüğü kullanıyorum. Son dönem cat eye gözlükleri çok beğeniyorum ama farklı model kullanmak isteyenler için yuvarlak, kemik çerçeveli, renkli veya aynalı camlar ile herkese ve her zevke göre güneş gözlüğü modeli var. Benim seçtiğim özel seride de bu farklı modellerin hepsine hem Atasun Optik noktalarından hem de web sitesinden ulaşabilirsiniz” dedi.
 
Burcu Esmersoy ile Gözlük Modası

Atasun Optik Pazarlama Direktörü Gökçe Kunt; “Bu yıl 50’den fazla dünya markası ile 650’in üzerinde yeni model ve tarzda güneş gözlüğüne yer veriyoruz. Toplam 1230 farklı güneş gözlüğümüz yer alıyor. Ürünlerin bir bölümü klasik tarzları yansıtırken bir bölümü ise daha modernize yorumlarla teknolojiyi buluşturuyor.” şeklinde konuştu ve Burcu Esmersoy’a Atasun Optik için oluşturduğu özel seri için de teşekkür etti.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2