› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.02.2014

Cameron Diaz'ın Pour la Victoire ayakkabı ve çanta koleksiyonu satışta!

Cameron Diaz’ın Pour la Victoire markası için tasarladığı ve modern kadınlara seslendiği ayakkabı ve çanta koleksiyonu bu hafta satışa çıkıyor.

Oyuncu ve yaşam koçluğu sıfatlarına bir de tasarımcıyı ekleyen Cameron Diaz geçtiğimiz Temmuz ayında Pour la Victoire markasının başına artistik direktör olarak geçmişti. Diaz'ın Pour la Victoire markası için hazırladığı ilk ayakkabı ve çanta koleksiyonunu heyecanla bekliyorduk.

Cameron Diaz'ın Pour la Victoire ayakkabı ve çanta koleksiyonu satışta!

Spor-şık tarzıyla her zaman büyük bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen Diaz, sokak modası konusunda da hep ilham vericiydi. Bu tarzını şimdi yeni ayakkabı ve çanta koleksiyonunu yansıtmış. Diaz, son bir yıldır oldukça popüler olan bilekten bağlı topuklu ayakkabıları renk bloklarıyla birleştirerek şehrin enerjisine uyum sağlayan tasarımlar yapmış.

Koleksiyonda yer alan 10-12 cm’lik topuklu ayakkabılar şehirde gündüz kolayca yürümek için tasarlanmış. Burnu açık parçalar ise daha feminen bir görünüm için... Kısa paça pantolonlarla kombinleyebileceğiniz Cameron Diaz Pour la Victoire koleksiyonunda yer alan ürünler 250 ila 500 dolar arasında değişen fiyatlarda satılacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER