Chanel İsviçreli saatçi Kenissi'den hisse aldı

Chanel, İsviçreli saat parça üreticisi Kenissi'den hisse satın aldı. Chanel'in bu ortaklıktan çıkan ilk ürünü Mart ayında Baselworld'de sunulacak.

Chanel, saatçilere yatırım yapmaya devam ettiğini, İsviçre merkezli saatçi Kenissi'de hisse aldığını açıkladı. Üst seviye yedek parça üreten Cenevre merkezli şirketin azınlık hissesini satın alan Chanel'in bu ortaklıktan çıkan ilk ürünü Mart ayında Baselworld'de sunulacak.

Chanel İsviçreli saatçi Kenissi'den hisse aldı

Dünyaca ünlü moda evi Chanel, saatçi Kenissi'ye yatırım yaptı. Henüz İsviçre'de elde edilen hisselerin miktarını açıklamak istemeyen Chanel, bu yatırımla lüks saat sektöründeki bir aktör olarak konumunu geliştirdiğini açıklamış oldu.

Chanel, uzun zamandır gözünü üst segment saat sektörüne dikmişti

Chanel saatChanel, prestijli saatçilik sektöründeki yerini alarak güçlenmeye devam ediyor. İsviçreli KENISSI’den azınlık hisse alan Chanel'in saatçilik segmentindeki hamlesi 1993 yılında G&F Châtelain Manufacturing'in satın almasıyla başlamıştı.

AFP'de yer alan habere göre, satın alım, yüksek kaliteli saatler sunma hedefinin bir parçası. Yatırımın ilk sonucu, Mart ayında ortaya çıkacak ve Chanel, Baselword’te Kenissi teknolojisini kullanan bir ürün sunacak. Biz de Pudra.com olarak heyecanla yeni Chanel saatlerini bekliyoruz.

İlgili haberlerimiz:

​Chanel 2019 Cruise koleksiyonu
Chanel, Karl Lagerfeld imzalı 2019 Cruise koleksiyonunu, Paris'te La Pausa gemisiyle dekore edilen Grand Palais'de sergiledi.

​Saat alırken bunlara dikkat!
Her sezon değişen stiller, trendler ve teknolojik ayrıntılar saat modellerine de yansıyor. Kolunuzdan çıkarmak istemeyeceğiniz, sizi yansıtan saati bulmak için önerilerimize kulak verin.

​Sahte Chanel nasıl anlaşılır?
İnternetten satışta çok rağbet gören markalar arasında Chanel de var. Yüzlerce doları sahte bir çantaya yatırmadan rehberimizi mutlaka okuyun.


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER