› 
 › 
Pudra.com 09.03.2012

Divarese 2012 İlkbahar Yaz

Divarese, 2012 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, yaz aylarının doğal ve soft renklerinden aldığı ilhamla doğanın taze dokusunu tasarımlarına taşıyor.

Canlı renkleriyle göz kamaştıran, romantik dokular ve uyum içindeki kombinleriyle dikkat çeken koleksiyonda; süet, rugan, baskılı deri gibi malzemelerin kullanıldığı modeller, çiçek detayları, toka ve zincir gibi aksesuarlarla tamamlanıyor.

Divarese 2012 İlkbahar Yaz

Koleksiyonda; bej, beyaz, taba, kahverengi, siyah gibi doğal renkler kırmızı, yeşil, mavi ve pembenin en canlı tonlarıyla kombinleniyor. Bu sezonda da ağırlıklı olarak devam eden Marin teması Divarese koleksiyonunda hasır örgülü ökçe ve platform kaplamalarıyla hayat buluyor. Babatten, dolgu ve platform topuğa kadar birçok model, farklı doku ve renkteki materyalleri bir araya getiriyor.



Swarovski taşlarla süslenen, deri ve satenin cazibesini öne çıkaran modeller gece hayatının nabzını tutuyor. Yazın sıcaklığını hissettiren Divarese 2012 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, renkleri, modelleri ve canlılığıyla mevsim boyu egzotik rüzgarlar estirmeye hazırlanıyor.

www.divarese.com.tr


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER