› 
 › 
pudra.com 03.08.2010

Goldaş'tan Vintage Koleksiyon

Sandıklar açıldı, eskiye rağbet arttı! Elbisenin, çantanın, ayakkabının vintage’ı olur da takının olmaz mı? Ama bunlar bildiğiniz vintage takılardan değil…

Soranlara, “Babaannem bunu yıllarca benim için saklamış” diyerek havalı bir çıkış yapabileceğiniz kadar güzel ve eski görünümlü bu takılara sahip olmak için sadece bir Goldaş mağazasına gitmeniz yeterli. Rengârenk taşları ve zarif tarzı ile Goldaş Vintage Koleksiyonu, mücevher kutunuzun baş tacı olmaya aday.

Goldaş Vintage Koleksiyonu'ndan seçtiklerimizi ve fiyatlarını görmek için tıklayın.



Moda dünyasında bir süredir etkisini hissettiren vintage akımın takıya uyarlanmış hali olan gümüş Vintage Koleksiyonu, eskinin ruhunu yakalamak açısından son derece başarılı. Sallantılı küpe ve kolyelerin yanı sıra eski tarz yüzüklerin dikkat çektiği Goldaş Vintage takılarına, özel bir yöntemle eskitme yapıldı. Klasik ve romantik formların hâkim olduğu koleksiyonda rengârenk taşlar kullanıldı. Tasarımların ortasında veya uçlarında yer alan mavi, pembe, yeşil ve kırmızı taşlara bazı tasarımlarda küçük inciler de eşlik ediyor.



Kendinizi bir prenses kadar özel hissettirecek Vintage Koleksiyonu, “eski değerlidir” diyen zarif tasarımları ile Goldaş mağazalarında sizleri bekliyor. Takı ve aksesuardaki en son akımları izleyebileceğiniz Goldaş mağazalarının adreslerini, www.goldas.com’u ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Goldaş Vintage Koleksiyonu'ndan seçtiklerimizi ve fiyatlarını görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2