› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.06.2014

İndirimli güneş gözlüğü alma şansını yakalayın!

Yeni bir güneş gözlüğü stilinize farklılık katar. Yaz öncesi harika modelleri yüzde 50 indirimle sunan Atasun Optik'te "tam bana göre" diyeceğiniz gözlükler sizi bekliyor.

Farkında mısınız artık güneş gözlüğü en önemli aksesuarlarımızdan biri oldu. Son yıllarda ünlü markaların çok geniş güneş gözlüğü koleksiyonları var. İnsan birkaç gözlük birden almak istiyor. Neyse ki Atasun Optik'te 30 Haziran'a kadar pek çok markanın güneş gözlükleri yüzde 50'ye varan indirimlerle satılıyor. 'Tam bana göre' diyebileceğiniz gözlükler sizi bekliyor.

İndirimli güneş gözlüğü alma şansını yakalayın!

Bu arada selfie trendi Türkiye'de her geçen gün artıyor. Herkes özçekim olarak da adlandırılan selfie çılgınlığına merak saldı. Atasun Optik'in selfie meraklılarının çok hoşuna gidecek bir de kampanyası var: Güneş gözlüğüyle selfie'sini çekip #tambanagore etiketiyle tambanagore.atasunoptik.com.tr adresine yükleyenler Tommy Hilfiger güneş gözlüğü kazanma şansı yakalayacaklar.

Güneş gözlüğü ile çekilen selfie’ler 100 bine ulaştığında Guinness Rekorlar Kitabı’na girebilmek için başvurulacak. Bu rekorda sizin de bir fotoğrafınız olabilir. Hadi durmayın, hemen güneş gözlüklerinizle harika selfie'ler çekmeye başlayın.

Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Esprit, Guess, Gucci, Osse, Seen ve The One gibi ünlü markaların güneş gözlüklerinin satıldığı Atasun Optik'lerin Türkiye'de 11 ilde 89 mağazası bulunuyor. İndirimli fiyatlarla güneş gözlüğü almak için 30 Haziran'a kadar Atasun Optik'i ziyaret edin.

tambanagore.atasunoptik.com.tr
www.facebook.com/atasunoptik


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER