› 
 › 
Pudra.com 07.07.2014

Italia Independent'dan yeni kapsül koleksiyonlar

Çekici, eğlenceli ve asi İtalyan tarzını tüm dünyaya benimseten Italia Independent, fark yaratan "unique edition" koleksiyonlarına yenilerini ekliyor. İşte Italia Independent’ın bizlere son sürprizi; Smiley ve Dijital serileri!

Italia Independent, aynalı camlı, neon, hayvan baskılı ve kamuflaj desenli modellerine ek olarak sınırlı sayıda üretilen kapsül koleksiyonları ile bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Chiara Ferragni, Karl Lagerfeld gibi ünlü blogger ve tasarımcı işbirlikleri ile dikkat çeken Italia Independent, "unique edition" koleksiyonlarına iki yeni seri ekledi.

Italia Independent'dan yeni kapsül koleksiyonlar

Smiley Kapsül Koleksiyonu
Hayattan zevk almasını ve mutlu kalmasını bilenlere özel hazırlanan Smiley Koleksiyonu’nda, smiley desenli unisex 090 modeli 4 farklı renk alternatifi ile sunuluyor. Mavi, mor, yeşil ve turuncu renklerde tasarlanan smiley desenli modeller, karanlıkta parlama özelliği ile de dikkat çekiyor.

smileycollection 4models

Digicamou Koleksiyonu
80'li yılların dijital teknoloji dünyasından esinlenilerek yaratılan ve Italia Independent’ın belirgin kamuflaj desenlerini barındıran Digicamou Koleksiyonu, bilgisayar oyunu grafiklerine gönderme yapıyor. Italia Independent’ın en çok satan 90 ve 900 modellerinden toplamda 12 farklı renk ve şekil alternatifi ile sunulan "unique edition" koleksiyon, benzersiz bir yumuşaklık kazandırılmış dokusu ile de fark yaratıyor.

dijital


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER