› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.02.2014

Kate Middleton'ın elmas kolyesi

Dün akşam düzenlenen bir davete katılan Kate Middleton, elbisesinden daha çok Kraliçe Elizabeth tarafından kendisine hediye edilen elmas mücevherle konuşuldu.

Prens George'u dünyaya getirdikten sonra davetler konusunda seçici olan Kate Middleton, ailesiyle gittiği tatilden sonra ilk resmi davete dün akşam katıldı. National Portrait Gallery'de düzenlenen bir galaya katılan Middleton, 430 seçkin davetlinin karşısına Jenny Peckham tasarımı lacivert bir elbise ve Kraliçe Elizabeth tarafından kendisine hediye edilen elmas bir kolyeyle çıktı.

Kate Middleton'ın elmas kolyesi

Dalgalı çektirdiği fönü ve uzun lacivert elbisesiyle klasik imajınnın dışına çıkmayan Cambridge Düşesi'nin kolyesi ise gecenin yıldızı oldu. Kraliçe Elizabeth'e düğünü sırasında Hindistan Kralı Nizam of Hyderabad tarafından hediye edilen elmas kolyeyle kırmızı halıdan yürüyen Middleton herkesi kıskandırdı.

Geçtiğimiz haftalarda Kate'in etek boyu tercihleri nedeniyle Düşes'le kısa süreli bir gerginlik yaşayan Kraliçe Elizabeth gelinine hediye ettiği bu paha biçilemez elmas kolyeyle aradaki buzları eritmiş gibi görünüyor, ne dersiniz?


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER