› 
 › 
pudra.com 10.03.2011

Kate Moss imzalı Longchamp Koleksiyonu

Ünlü top model Kate Moss’un, Longchamp için hazırladığı yeni koleksiyon, Longchamp İstinyePark, Harvey Nichols İstanbul, Harvey Nichols Ankara, Brandroom mağazalarında yerini aldı.

Ünlü modelin Peru’ya yaptığı geziden ilham alarak İlkbahar Yaz 2011 sezonu için tasarlarladığı yeni koleksiyon Faraway Egzotic, Faraway on the Road ve Faraway Chic olmak üzere üç ayrı temadan oluşuyor.

Kate Moss imzalı Longchamp Koleksiyonu



Koleksiyonun anahtar parçası: Kate Moss’un Güney Afrika’dan ilham alarak tasarladığı renkli çanta. Longchamp’ın özel olarak ürettiği bej, parlak kırmızı, pembe, yeşil ve mavinin şeritlerin yer aldığı renkli kumaştan üretilen çanta, deri tabanı ve sapı ile 2011 yazının olmazsa olmazlarından olacak.



Çanta, ayrıca hasır desenli bej ve siyah deri versiyonlarıyla da şıklık ve rahatlığı bir araya getiriyor. Koleksiyonun “Faraway on the Road” teması, kanvas ve derinin birlikteliğiyle zamansız bir macerayı özetliyor. Haki üzerine koyu haki ve ekru kanvas üzerine bronz deriden oluşan iki farklı renk kombinasyonu bulunan çantaların, deri detaylarıyla dikkat çeken farklı boy ve ebatlarda dört ayrı modeli bulunuyor.

“Faraway Chic” temasında ise Longchamp'in efsanevi modelleri haki, bej ve beyaz deri ile yeniden yorumlanıyor. Çantalar, metal ve asker detayların yanı sıra, eğlenceyi ve feminenliği yansıtan püskül detayıyla da hareket kazanıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER