› 
 › 
pudra.com 24.03.2011

Kraliyet markası Triwa saatler Türkiye'de

2007 yılında dört İsveçli profesyonel tarafından yaratılan ve çok kısa sürede tüm dünyada sevilen bir aksesuar olarak tanınan Triwa saatler şimdi Türkiye’de.

Saat ve moda kavramlarını bir adım öteye taşımak ve bu şekilde saat dünyasında devrim yaratıp farklılaşmak amacıyla tasarlanan Triwa saatlerin ilk modeli "Orange Revolution" (Turuncu Devrim) tepeden tırnağa turuncu oluşu sayesinde tüm dikkatleri daha ilk anda Triwa markasının üzerine çekmeye yetti.

Kraliyet markası Triwa saatler Türkiye'de




Prenseslerin tercihi
İsveç prensesi Madelaine’in Greystone Chrono modelini takarak bir moda dergisine kapak olması ile Triwa dünyaca ünlü bir marka haline geldi, hatta ‘prenseslerin tercihi’ olarak da anılmaya başlandı.

Yılda 2 kez "limited edition" üretiliyorlar
Triwa’nın yılda iki kez, limited edition “sınırlı” sayıda ürettiği özel koleksiyon saatlerinin dünyanın her yerinde koleksiyonerleri olduğu biliniyor. Bu özelliği sayesinde bir sonraki sezon herkes sizin saatinize çılgınca sahip olmak isterken o saat sadece sizin oluyor. Ayrıca her yıl yenilenen koleksiyonları sayesinde Triwa markası dinamikliğini ve trendy duruşunu koruyor.

Triwa saatleri nerede satılıyor?
Triwa saatleri daha yakından görmek ve sahip olmak isteyen herkesi Beymen Blender’lara Vepa62ler’e, Kartalkaya Kartal Otel ve Golden Key Otel Butik’lerine ve Adana Times Optik’e bekliyoruz.




Triwa nedir?
TRIWA size; yemek, uyanma veya randevu vakitlerinizi hatırlatan basit bir saat olmanın ötesinde karakterinizi ve hayat tarzınızı dünyaya gösteren aksesuarınızdır.

TRIWA renkli ve farklı modelleriyle moda dunyasına yeni bir aksesuar olarak giriş yaptı.
Farklı olmayı seven, ve içinde sanatçı kimliğini yaşatan kişiler TRIWA'yı tercihediyor. Buna prenseslerde dahil...

TRIWA eğlenceli, ve spontane olmak konusunda çok keskindir. Olayları tasarım yönünden yukari taşıyıcı bir görev almak konusunda oldukça provakatiftir.

TRIWA kolda çok hafif, ama görünüşünüze renk katan bir aksesuar olarak ağırlığı olan bir moda takipçisidir.

TRIWA hem duruşunuza, hem de karizmanıza renk katar.

TRIWA taklit edilmeyi önemsemeyen gerçek bir yaratıcıdır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER