› 
 › 
20.05.2020

Les Benjamins'den yeni mikro çanta koleksiyonu

Les Benjamins, İlkbahar Yaz 2020 sezonu için son dönemin modası mikro çanta koleksiyonu hazırladı. Kapsül koleksiyonda 11 farklı favori renk seçeneği var.

Kültürel değerlerin, mirasın ve çağdaş şehirlinin etrafında gelişen tasarımlara imza atan Les Benjamins imza dokunuşlarını koruyarak yeni aktif giyim parçaları ile birleştirdiği İlkbahar Yaz 2020 koleksiyonunda beklenmedik ve stil sahibi bir tarz ortaya koyuyor.

Les Benjamins İlkbahar Yaz 2020 kadın koleksiyonunda dikkat çeken çanta tasarımları ilhamını doğanın özü ve gücünden alıyor.
 
Les Benjamins Micro Çanta Koleksiyonu

Yeni kapsül koleksiyon çantalar bu kez mikro boyda tasarlandı ve çantalar bebek mavisi, rosé, caramel, gri lacivert, bordo gibi 11 farklı renkte sunuldu.

Lamia AydınMikro çanta tasarımları için Les Benjamins Kadın Koleksiyonu baş tasarımcısı Lamia Al Otaishan Aydın “Mikro boy çantalar her kadının dolabında yer alan hem şık hem eğlenceli bir parka olacak” dedi.

Les Benjamins Micro Bags koleksiyonu www.lesbenjamins.com/collections/bags-2020 adresinden satın alınabilir. Üstelik online satış sitesine yeni kayıt olanlara %10 indirim sunuluyor.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2