› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 22.04.2011

Magicform 2011 gelin koleksiyonu

Gelin adayları için hazırlanan, Magicform'dan muhteşem iç çamaşırı koleksiyonuna göz atmaya hazır mısınız? İşte, bu özel koleksiyon Pudra.com'da.

Magicform'dan gelin adayları için hazırlanan koleksiyon seksi olmasının yanısıra masumiyetin simgesi bembeyaz renkte...
Magicform 2011 gelin koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Magicform’un özellikli ürünleri arasında yer alan büstiyerler, farklı vücut ve göğüs formları için, çeşitli askı alternatifleri ile hazırlandı. Bitiş bölümlerindeki kaymayan silikon ile üretilen büstiyerler sayesinde büyük göğüslü gelin adayları da rahatlığın keyfine varacaklar.

Göğüsleri 2 kup büyük gösteren tasarımlar ise dekoltesinin ön planda olmasını tercih eden adaylar için hazırlandı.



Dantelin çiçek desenleri ve saten kurdelelerin farklı bağlama stilleri ile hayata geçen koleksiyonda, vizon, somon gibi sezonun moda renkleri de ön plana çıkıyor.

Bu özel dönem için tasarlanan saten ve dantel gecelik ve sabahlıklar ise, geniş renk ve beden yelpazesi ile gelin adaylarının beğenisine sunuldu.



Taçlı mini duvaklardan, peluş detaylı terliklere, bacak bantlarından müzikli külotlara kadar düğün öncesi yapılacak kutlamalar için hazırlanan ürünler, gelin adaylarına yakınları tarafından alınabilecek keyifli hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Gelinlik tasarımcılarının da ilk tercihi olan Magicform koleksiyonlarını, Nişantaşı Valikonağı Caddesi ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarının yanısıra Boyner ve Debenams zincirlerinde ve uzman iç giyim bayilerinde bulabilirsiniz.

Magicform 2011 gelin koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2