› 
 › 
05.10.2018

Toskana villalarındaki renk ve geometri oyunları çantalara yansıdı

Divarese Sonbahar-Kış 2018 sezonuna Mehry Mu işbirliğiyle girdi. Yeni çanta koleksiyonu Toskana villalarındaki renk ve geometri oyunlarından ilham aldı.

Toskana villalarındaki renk ve geometri oyunlarıyla birlikte rengarenk bir dünya ve günümüz kadınının güçlü duruşunun bir araya geldiği çarpıcı bir çanta koleksiyonu “Villa Mu”

Mehry Mu Kreatif Direktörü ve Kurucusu Güneş Mutlu Mavituncalılar ve Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu’nun ev sahipliğinde, Four Seasons Sultanahmet’te düzenlenen davete Lerzan Boyner, Ayşe Boyner, Eren Çamurdan, Ayşecan Özyeğin Oktay, Sedef Orman, Ayşegül Dinçkök, Şebnem Çapa, Elif Mısırlı, Ayşen Zamanpur, Aslı Bayraktaroğlu, Sandra Erer, Jaklin Güner, Merih Turan, Gülden Büyükuçak gibi isimler katıldı.

Mehry Mu X Divarese çanta koleksiyonuMehry Mu’nun güçlü üreten kadınlar için hazırladığı tasarımlarla Divarese’nin İtalyan mirası, İtalyanca çiçek isimlerinin ilham verdiği bir koleksiyonda hayat buldu: Fresia, Tulipano, Peoinia, Viola, Narciso, Margherita, Lavanda, Rosa ve Gardenia.

Mehry Mu kurucusu ve Kreatif Direktörü Güneş Mutlu Mavituncalılar işbirliğine dair duygularını paylaştı: “14 yaşımda, ilk topuklu ayakkabılarım Divarese'dendi. Başucumda günlerce onlarla uyuduğumu hâlâ unutamam. Lise hayatım yine Divarese’den aldığım George Hogg'larla geçti. Yıllar sonra, kendi bebeğim Mehry Mu ile Divarese buluşması bende müthiş bir heyecan uyandırdı. Bu köklü marka ile bir araya gelmek iki sebepten önemliydi: Divarese ile kişisel hikayeme hoş bir anı daha sığdıracaktım ve Mehry Mu çok daha geniş kitlelere, yepyeni modelleriyle ulaşacaktı.”

 
Özlem İkiışık Barutçu ve Güneş Mutlu Mavituncalılar
Fotoğraf: Özlem İkiışık Barutçu ve Güneş Mutlu Mavituncalılar


Mehry Mu’nun tasarımları ve ideal çanta formları Divarese’nin tutkulu İtalyanı ile buluşarak yepyeni bir işbirliğine; sofistike ve eklektik bir koleksiyona hayat veriyor.

Divarese Genel Müdür Yardımcısı Özlem İkiışık Barutçu da Mehry Mu x Divarese işbirliğini değerlendirdi: “Türkiye’de ve yurtdışında başarılarını yakından takip ettiğimiz Mehry Mu ile özel bir işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Mehry Mu x Divarese işbirliğiyle; günümüz kadınının estetik anlayışını anlayan, Divarese’nin İtalyan mirasını ve ustalığını birleştiren bir koleksiyon hazırladık.”

Mehry Mu x Divarese koleksiyonuna Divarese.com.tr ve Divarese mağazalarından ulaşabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2