› 
 › 
pudra.com 08.04.2011

Mon Reve’in yeni koleksiyonu enfes!

Mon Reve Bijoux’nun Betina Barutçuoğlu’nun yaratıcı ellerinden çıkan yepyeni koleksiyonu, İstinye Park’ta hizmet veren yeni mağazasında, takıda fark arayan kadınları bekliyor.

Sezonun göz alıcı renkleri elektrik mavisi, çimen yeşili, mercan, turkuaz ve pudra rengi taşlarla “renklerin dansı”na sahne olan koleksiyon, “fark edilmeyi seven” kadınların takıdaki tercihi olmaya devam edecek.

Mon Reve’in yeni koleksiyonu enfes!

Tasarımcı Betina Barutçuoğlu’nun 2006 yılında Nişantaşı’nda açtığı Mon Reve Bijoux, artık İstinye Park’ta. Yeni mağazasında yeni bir koleksiyon ile müşterilerinin karşısına çıkan Mon Reve, “benim olmalı” dedirten tasarımlarıyla, takı tutkunlarıyla buluşmaya hazır.



Farklı yaş ve profildeki tüm kadınların ortak arzusunun ‘fark edilmek’ olduğunu ve Mon Reve’in kadınlara bu fırsatı sunduğunu söyleyen Barutçuoğlu, “Mon Reve markasının 7 yılı geride bıraktığını, 7 sayısının yaşamdaki değişim, dönüşüm ve yenilenme anlamlarının Mon Reve koleksiyonuna da yansıdığını” ifade ediyor. Yeni koleksiyonda Mon Reve’in tanıdık feminen ve güçlü çizgisine paralel olarak daha dinamik, renkli ve modern tasarımlar da göze çarpıyor.



Ağırlıklı olarak elektrik mavisi ve çimen yeşilinin kullanıldığı koleksiyonda, mercan, turkuaz, toz pembe ve pudra rengi taşlar da sıklıkla yer alıyor. Farklı tasarımlarla dore rengi bambaşka bir kimliğe büründüren ve bu renkten ürken kadınları bile dore takılarla tanıştıran Mon Reve, yeni koleksiyonunun zincir detaylarında, dorenin yanı sıra antrasit, gümüş ve pirinç rengi ağırlıklı olarak göze çarpıyor.

Mon Reve Bijoux’nun dinamik, şehirli ve fark edilmek isteyen kadınlara özel hazırladığı yeni koleksiyonunu Nişantaşı ve İstinye Park mağazalarının yanısıra Beymen’lerde de bulabilirsiniz.

Mon Reve Nişantaşı
Şakayık Sokak Lale apartmanı No:53.
Nişantaşı - İstanbul
Tel: 0 212 241 08 30 - 0 212 240 72 17

www.mon-reve.net


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER