› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.11.2012

Mon Reve'nin doğal taşlı takıları süper!

Doğal taşlardan göz alıcı aksesuarlar yaratan Mon Reve'nin takıları pozitif enerjileri üzerinizde taşıyacak. Kendinize ya da sevdiklerinize hediye almak için mutlaka bakın.

Mon Reve’nin yarı değerli taşlardan oluşan 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu tasarımcı Betina Barutçoğlu tarafından tasarlanmış. Oniks, akik ve sarı kuvars taşlardan tamamen el işçiliğiyle hazırlanan koleksiyonda kolyeler, bilezikler ve küpeler yer alıyor. Hepsi hem göze hitap ediyor hem de siz farkında olmadan birçok derdinize derman oluyor.

Mon Reve’nin 2012-2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu’ndaki takıları görmek için tıklayın.



Bu özel koleksiyonda kullanılan taşları gelin şimdi yakından tanıyalım:
Oniks kadın-erkek ilişkilerini dengeliyor, otokontrol yeteneğini geliştiriyor.
Akik kişiye enerji verip bedeni güçlendiriyor. Cesareti arttırıcı etkisi de bulunan taş, hamilelikte anne ve bebek sağlığına yarar sağlıyor.
Sarı kuvars kimi zaman engellemekte zorluk çektiğimiz kıskançlık duygularını bastırıyor, karaciğer ve safrakesesi işlevlerine yardım ederek toksinlerin atılmasına destek oluyor.

Mon Reve'de sadece yarı değerli taştan tasarlanan takılar yok. Gümüş, altın kaplama ya da Swarovski taşlı takılar da bulabilirsiniz. Mon Reve ürünleri markanın İstinyePark AVM giriş katındaki kendi mağazasında ve Beymen'lerde satılıyor.

Mon Reve
İstinyePark Alışveriş Merkezi
Tel: 0212 345 50 44
mon-reve.net
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2