› 
 › 
24.12.2018

Özge Ulusoy Lapidore'un marka yüzü oldu

Özge Ulusoy takı ve mücevherde gümüşün ışıltısı, yüksek kaliteli ve ulaşılabilir fiyatlarıyla kadınların yeni ilham kaynağı Lapidore'un marka yüzü oldu.

Özge Ulusoy, takı ve mücevherde gümüşün ışıltısı, yüksek kalite standardı ve ulaşılabilirlik fırsatıyla yepyeni bir ivme kazandıran, göz alıcı tasarımlarıyla kadınların yeni ilham kaynağı olan Lapidore’un marka yüzü oldu.

Özge Ulusoy Lapidore'un marka yüzü oldu

Işıltılı, yüksek enerjiye sahip, güçlü duruşlara sahip kadınlara hitap eden takı markası Lapidore gümüşün ışıltısıyla küpe, kolye, bileklik, yüzük ve zincirler sunduğu hikayesinin başlangıcına Özge Ulusoy’la başladı.
 
Özge Ulusoy & Lapidore
Özge Ulusoy & Lapidore
Stiliyle birçok kadına ilhan veren, ekranların sevilen yüzü, başarılı sunucu ve model Özge Ulusoy, yüzüklerden kolyelere, küpelerden şahmeranlara; takı alanında akla gelen tüm tasarımlara koleksiyonlarında yer veren Lapidore’un marka yüzü olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, Lapidore’un ışıldayan ürünleriyle kadınların kendini daha özel ve ayrıcalıklı hissedeceğini söyledi.
 
Ünlü modelin kendi tarzını yansıtan, özgün ve çevresine ilham kaynağı olan kadınlara; günün her saatine ve her tarza uygun, doğanın büyüsünü yansıtan arılardan tavus kuşlarına, ışıltılı yıldız formlarından modern geometrik siluetlere, romantizmin temsilcisi floral efektlerden zamansız vintage şıklığına uzanan oldukça zengin bir koleksiyon çeşitliliği sunan Lapidore’un tüm koleksiyonlarına, adrese teslim online alışveriş servisi sunulan www.lapidore.com web sitesinden ulaşabilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER