› 
 › 
05.10.2018

Pandora Reflexions lansmanında ünlüler geçidi

Pandora Reflexions’ın Fransa’nın Nice şehrinde yapılan lansmanında Winnie Harlow, Olivia Culpo, Suki Waterhouse, Ashley Benson gibi pek çok ünlü katıldı.

Pandora, yeni koleksiyonu Pandora Reflexions’ı Fransa’nın Nice şehrinde özel davetliler eşliğinde gerçekleştirdiği bir lansman ile tanıttı.

Davete katılan ünlülerDavete katılan dünyaca ünlü isimler arasında Winnie Harlow, Olivia Culpo, Suki Waterhouse, Ashley Benson, Cecilia Yeung, Ana Beatriz Barros da vardı.

Pandora Kreatif Direktörleri Francesco Terzo, A. Filippo Ficarelli ve Stephen Fairchild davetlilere koleksiyonu tanıttıktan sonra onları Reflexions’ın yaratıcı sürecini keşfetmek üzere tasarlanan eşsiz bir yolculuğa yönlendirdi; davetliler, aynalardan oluşan bir labirent boyunca kendi stillerinin yansımalarını görme şansı yakaladı.

Pandora Pandora Reflexions'ın yaratıcı yönetmenleri F. Terzo ve A.F. Ficarelli koleksiyonun başlangıç noktalarını “Kadınlara kendi hikayelerini, yaratıcılıklarını ve kişiliklerini özgürce yansıtabilecekleri bir şey sunmak istedik.” diye tanımlarken, bu amaca ulaşmak için kadın gücünün yanı sıra Rönesans Dönemi’nin bilim, sanat ve edebiyatından ilham aldıklarını belirttiler.
 
Winnie Harlow
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2