› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.07.2015

Pharrell Williams’ın yeni Adidas Koleksiyonu

Pharrell Williams, Nisan ayında Supercolor ile tüm dünyayı büyülemesinin ardından Supershell ile Adidas Sonbahar-Kış 2015 koleksiyonu için geri döndü. Supershell Artwork koleksiyonu ile Adidas ayakkabıları sanat ve yaratıcılıkla buluşuyor.

Pharrell Williams, Supershell Artwork koleksiyonu

Nisan ayında Supercolor ile tüm dünyayı büyülemesinin ardından 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonu için Supershell koleksiyonunu hazırlayan Pharrell Williams, ayakkabının ön kısmındaki Shelltoe’yi ilk kez yeniden şekillendirmek için kreatif isimleri bir araya getirdi. Superstar evrilerek bir kanvasa dönüştü.

Pharrell Williams’ın yeni adidas Originals koleksiyonunu görmek için galeriye tıklayın.

Supershell Artwork Collection ile sanat ve yaratıcılığı Superstar’a taşıyan Pharrell Williams, kreatif isimleri bir araya getirdi. Superstar’ın Shelltoe’su, New Yorklu çağdaş sanatçı Todd James’in, Amerikalı fotoğrafçı-yönetmen Cass Bird’in, Japon çağdaş sanatçı Mr.’ın kendilerine has grafik eserleri ve çağdaş tasarımları ile hayat buldu. Sanatçıların tasarımlarına daha sonra, Pharrell’in yaşam enerjisini ve renklerle ilişkisini keşfe çıkan kendine ait altı adet tasarım eklendi.

Dünya çapında sınırlı sayıda ve farklı bölgelere özel hazırlanan Superstar ayakkabılar, canlı tasarımları öne çıkarmak için sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Konsepti farklı kılan diğer bir özellik ise ayakkabıların sol ve sağ teklerinde farklı grafik uygulamaların yer alması. Bu da koleksiyonda farklı bileşimlerle sınırsız eşleştirme yapılmasına olanak sağlıyor; giyen kişilere kendi yaratıcılıklarını ifade etme fırsatı veriyor.

Pharrell Williams’ın adidas Originals için hazırladığı Supershell Artwork Collection Ağustos ayında Adidas mağazaları ve internet sitesinde satışa sunulacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2