› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.07.2013

Pudra.com seçti: en güzel sallantılı küpeler

Kıyafetimizin bir numaralı tamamlayıcısı, vazgeçemediğimiz takılar arasında olan sallantılı küpeler Pudra.com'un merceği altında!

Birkaç sezondur aksesuar anlayışımız oldukça değişti. Eskiden takılarımız birbiriyle ya da giydiklerimizle uyumlu olsun diye çabalardık; şimdi elimize ne gelirse takıp takıştırır olduk. Bilekliklerin önü alınamaz yükselişi, büyük küpelerin hakimiyeti derken aksesuarlar her anımızda bize eşlik eder oldu.

Aksesuarların kullanımı hep devam etse de, tabii ki şekillerinde ve boyutlarında sezona bağlı değişiklikler oldu. Örneğin gün içinde ya da özel davetlerde, giydiklerimizin bir numaralı tamamlayıcılarından olan küpelerin boyutları gün geçtikçe büyüdü. Sallantılı, taşlı, tüm dikkati üzerine çeken küpeler favoriler arasına girdi.



Aradığınız küpeyi bulmakta zorluk mu çekiyorsunuz? Sallantılı küpe modelleri Pudra.com'da bir arada! Seçtiğimiz en güzel sallantılı küpeleri, markaları ve fiyatlarını görmek için tıklayın.



Bu konuda hemfikiriz değil mi? Küpe, bileklik, kolye bizim için fark etmiyor; takıp takıştırmayı her şartta çok seviyoruz!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2