› 
 › 
Pudra.com 18.08.2014

Ray-Ban'ın yeni gözlük modelleri

Ray-Ban'ın yeni "Never Hide What You’re Made Of" adlı kampanyasında klasik gözlük modellerine modern detaylar eklenmiş. Ray-Ban'in 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonundan Never Hide, asi ruhunu ortaya koyuyor.

Her sezon modellerini merakla beklediğimiz Ray-Ban yine çok seveceğimiz, gözlük trendlerine yön verecek bir gözlük koleksiyonuyla karşımızda! Ray-Ban'ın yeni kampanyası Never Hide What You’re Made Of, günlük hayatın alışagelmiş kurallarına başkaldırma cesaretini gösteren öncülerden ve asi ruhlardan ilham almış. Efsanevi fotoğrafçı Mark Seliger tarafından çekilen kampanya fotoğrafları sekiz farklı kareden oluşuyor ve Ray-Ban markasının özünde yatan ikonoklast Never Hide ruhunu ifade ediyor.

Ray-Ban'ın yeni gözlük modelleri

New York ve Los Angeles’taki mekânlarda çekilen fotoğraflar için Mark Seliger şunları söylüyor: "Yeni Ray-Ban koleksiyonu için görsel bir sistemin yaratılmasında işbirliği yapmak ve yardımcı olmak, bir Kubrick Filminde görüntü yönetmeni olmaya benziyor. Erik Vervroegen’in hikâye anlatışı etkileyici, nükteli ve ironik. Erik ve Erika Ferszt ile bir güven ilişkisi içinde olmak, en iyi fotoğraf çalışmalarımdan bazılarını yaratmamı sağladı."

Kampanya, Ray-Ban’ın şimdiye kadarki en yenilikçi ve öncü gözlük koleksiyonunu ortaya koyuyor. Koleksiyon, bireyselliklerini vurgulamak, sürüden farklı olmak ve kendilerini ifade etmek isteyen kişiler için tasarlanmış. Klasikleri seven Ray-Ban tutkunlarını koleksiyon modern ayrıntılarla birleştiriyor.

tough as leather blends in like camo rayban gunes gozlugu gozluk 2014 never hide what you are made of hbr

Tough as Leather: Rock müzik ikonları ve sinema yıldızları tarafından tercih edilen Wayfarer, deriyle bir araya geliyor. Tasarımla ustalığı harmanlayan deri Wayfarer, siyah ve kahverengi olarak Ray-Ban’ın karakteristik polarize gözlük camlarıyla bir araya geliyor.

Blends in like Camo: Modanın kamuflaj deseniyle süregelen ilişkisinden esinlenen Urban Camouflage, klasik Wayfarer modeline özel bir ayrıntı katıyor. Saplarda yer alan karakteristik kamuflaj deseniyle bu gözlükler, her Wayfarer sever için olmazsa olmazlar arasına giriyor.

resisdant as aliminium cuts like steel rayban gunes gozlugu gozluk 2014 never hide what you are made of hbr

Resistant as Aluminium: Ray-Ban’ın en sevilen modellerinden biri olan Clubmaster’ın optik modeli, ilk kez alüminyum çerçeve ile yeniden yorumlandı.

Cuts Like Steel: Yassı metal optik gözlük serisinin başarısının ardından ünlü Aviator modeli, lazer kesim çelikle bir araya geldi. Orijinal tasarıma sadık kalan yeni ürün serisi, mat finişli son derece dayanıklı ve çok hafif çelik modellere sahip.

strong as titanium smooth as velvet rayban gunes gozlugu gozluk 2014 never hide what you are made of hbr

Strong as Titanium: Zamana meydan okuyan bu optik gözlük modeli, high-tech olarak yeniden yorumlanıyor: %100 titanyum lazer kesim çerçeve; modern tasarımı, hafifliği ve dayanıklılığı tek modelde bir araya getiriyor.

Smooth as Velvet: 2014 koleksiyonu için Ray-Ban’ın çok satan modellerinden Erika, kadifeyle bir araya geliyor. Tekstil liflerinin daha iyi tutmasını garanti etmek için floklama süreci aracılığıyla elde edilmiş. Yumuşak kadife koleksiyonda açık mavi, siyah, kırmızı, menekşe ve sarı olmak üzere beş renk bulunuyor.

struck in flash rugged as denim rayban gunes gozlugu gozluk 2014 never hide what you are made of hbr

Struck in a Flash: Geçen yılın Aviator ve Wayfarer koleksiyonlarının izinde giden klasik Round Metal vintage tarzını yeniden yorumlayacak flash camlarının cazibesine kapılıyor.

Rugged as Denim: Denim; sinema, müzik ve sanat dünyasının sayısız ikonlarına ilham vermiş olan bir malzeme ve şimdi, Ray-Ban'ın klasiği Wayfarer ilk defa denimle karşımıza çıkıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER