› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.01.2017

Sezonun en güzel gece çantası modelleri

2017 Kış sezonunda en çok beğendiğimiz gece çantalarını bir araya getirdik. Şık ve sade modellerden oluşan bu çantaları çok seveceksiniz.

Davet stilinize şıklık katacak çanta modellerini Pudra.com editörleri olarak seçtik. Aynı zamanda gündüz de kullanabileceğiniz bu çantaları çok beğeneceksiniz.

Sezonun en güzel gece çantası modellerini görmek için galeriye tıklayın.

Çantalar biz kadınların vazgeçilmez aksesuarlarından. Gittiğimiz her ortamda tarzımızı yansıtan bu parçaları çok seviyoruz. Peki gece çantalarında sezonun modası ne? Kıyafetlerimizle kombinlerken nelere dikkat etmeliyiz? Aynı renkte ayakkabı ve çanta giyme modası geçmişte kaldı. Zıt renklerin uyumunu aksesuarlarınızda yakalayın deriz. Unutmayın ki kontrast renkler birbirini tamamlar. Sezonun trendi süet, yavaş yavaş gece çantalarını da ele geçirdi. Oldukça zarif ve şık duran bu modellere kayıtsız kalamayacaksınız. Boncuklu ve payetli clutch'lar ise her zaman olduğu gibi yerini korumaya devam ediyor. Metalik, deri ve süet formlardaki modelleri gündüz stilinizde de kullanabilirsiniz. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
2016-2017 Sonbahar-Kış çanta trendleri
Sıradışı trendlerden, podyumlarda yeniden hayat bulan eski trendlere; 2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun favori çanta modelleri Pudra.com'da!

Sezonun en güzel çanta modellerini seçtik (2016)
2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunun tüm çantalarına bakıp, en çok beğendiklerimizi seçtik. Pudra.com editörlerinden sezonun en güzel çanta modelleri.

Sezonun en güzel aksesuar modellerini seçtik (2016)
2016-2017 Sonbahar-Kış sezonunda trend olacak en beğendiğimiz aksesuarları bir araya getirdik.

Sezonun en beğendiğimiz 50 hesaplı aksesuarı
Hem hesaplı hem de şık olmak isteyenlerin bayılacağı sezonun en beğendiğimiz 50 hesaplı aksesuarını görmek için galerimize tıklayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2