› 
 › 
pudra.com 21.01.2011

Sıradışı mücevher markası Roberto Bravo

Modern çizgileri, mükemmel işçilik ve tasarım ustalığıyla birleştiren mücevher markası Roberto Bravo, 2011 için hazırladığı “White Dreams” koleksiyonunu piyasaya sundu.

Roberto Bravo, yeni yılda kadınları romantizme davet ediyor. Altın üzerine beyaz mineyle tasarlanan “White Dreams” ürünleri, romantizmi mücevherlere taşıyor. Koleksiyonda kullanılan beyaz çiçek ve dantel figürleri, 2011’den başlayarak 2012’yi etkileyecek “Romantizme Dönüş” temasının en belirgin sembollerini oluşturuyor.

Roberto Bravo 2011 “White Dreams" koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Temanın öncülüğünü yapan “White Dreams” koleksiyonundaki modeller, pırlanta ve renkli safirler aracılığıyla, değerli taşların ihtişamına nostaljik esintileri taşıyor. Kolye, küpe, yüzük ve bileziklerden oluşan geniş koleksiyon, kaliteli malzemesi, kadınsı ve çarpıcı çizgileriyle sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor.



Fantastik koleksiyonlarıyla standartlaşmaya ve tekdüzeliğe karşı çıkan, cesur, yaratıcı ve yenilikçi yorumuyla tanınan Roberto Bravo, yeni akımlara uygun özgün tasarımlarıyla mücevher sektöründeki trendleri belirliyor.


www.robertobravo.com
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2