› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.11.2010

Sofia Coppola for Louis Vuitton çanta koleksiyonu

Amerikalı ünlü film yönetmeni Sofia Coppola, Louis Vuitton için yeni bir çanta koleksiyonu hazırladı. Bu benzersiz parçalar pudra.com'da!

Hepimiz onu senarist, oyuncu, yapımcı ve yönetmen olarak biliyoruz. Ancak, Sofia Coppola moda dünyasında da başarıyla ilerliyor. LV için ilk koleksiyonunu 2009 yılında hazırlayan Coppola'nın kapsül çanta tasarımları çok beğenilmişti. Bunun üzerine LV, 2010 2011 Sonbahar Kış koleksiyonundaki klasik Speedy ve Keepall modellerini yeniden yorumlamasını kendisinden istedi.

Sofia Coppola for Louis Vuitton 2010 2011 Sonbahar Kış çanta koleksiyonunu görmek için tıklayın.

Coppola'nın rahat ve şık kendine özgü kişisel tarzının çantalara yansıması ise yine aynı çizgide; pratik, kullanışlı, zahmetsiz, elegan ve çok şık. Koleksiyonun özel tarafı ise uzun askılarıyla giyilebilir yani asılabilir olması ya da yerine göre elde taşınabilmesi.



Eğer klasik, sofistike aynı zamanda rahat ve stil sahibi bir çanta istiyorsanız bu koleksiyona göz atmalısınız. LV 2010 2011 koleksiyonu Sofia'nın tamamen rafine zevkinden oluşuyor. Kusursuz sadelik, zahmetsiz zarafet ve lüksün birleşimi...


Cream


Chocolate


Suede Donkey

Bu koleksiyonunda öncekiler gibi fenomen parçalara dönüşeceğine hiç şüphe yok... Ayrıca bu koleksiyona ek olarak, özel tasarlanan krokodil derili LV'ler ise SC'nin imzasını taşıyor.


Sofia Coppola for Louis Vuitton 2010 2011 Sonbahar Kış çanta koleksiyonunu görmek için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2