› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.11.2011

Sokak stili: Swatch Touch 2011

LCD geniş ekranı, dokunmatik butonları ve birbirinden farklı renkleri ile çarpıcı bir tasarıma sahip Swatch Touch saatleri, şimdi Swatch mağazalarında sizleri bekliyor!

İsviçreli saat markası Swatch, Swatch Touch 2011 koleksiyonu ile kış sezonuna iddialı bir giriş yapıyor. Swatch Touch, sokak stilinin sert ritimlerle buluşması ile boardcular, kayakçılar ve sörfçülerin extreme hayatlarının enerjisine de ortak olarak bu dinamik model halini alıyor ve Swatch mağazalarındaki yerini alıyor.

Swatch Touch modellerini görmek için tıklayın.

Dokunmatik ekran
Swatch Touch 2011 modeli, dokunmatik butonları ile yönlenebileceğiniz birbirinden farklı altı fonksiyonu sizlere sunuyor; zaman (2 zones, t1 & t2), tarih, kronograf, alarm, zamanlayıcı ve bip sesi. Bu muhteşem tasarımın sahiplerinin, saatin özelliklerini kullanabilmek için herhangi bir kol pim çevirmelerine, herhangi bir kurma işlemi yapmalarına veya bir tuşa basmalarına gerek yok, sadece dokunmanız yeterli olacak. Ayrıca bulunduğunuz koşula göre ayarlanabilen ekran parlaklığı ile de size her zaman, her ortamda işlevsel saat kullanabilme özelliği sunuyor. Saatin arap rakamları ile tasarlanmış olması da bir başka kullanım rahatlığı sağlarken, bu rakamların birer tasarım harikası olması da göz zevkine hitap etmeye yeterli oluyor. Kavisli plastik camının LCD özelliğinde tasarlanması ve dokunmatik ekrana sahip olması Swatch Touch saatine ayrı bir albeni katıyor.

Arap numaraları saatin karakteristik özellikleri
Swatch Touch 2011 modelinin ekranında büyük dijital rakamlarla, saniye saniye zaman değişimini belirten analog bir saat gibi canlı ve ritimli olan model büyük ilgi göreceğe benziyor. Silikon kayışı ve birbirinden modern olmasının yanı sıra modaya yön verecek nitelikte olan altı renk tasarımı ile dikkat çeken Swatch Touch, kayış ile aynı renge sahip kadranı ve bu renklere zıt uyumuyla dikkat çeken arap numaraları saatin karakteristik özelliklerinin başlıca yapı taşlarıdır.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2